Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo 27
Yunus 6
Dubois 3
Nelson 20

Şeklinde göndereceksin.
Yerine rashica, üst düzey 10, üst düzey 8 , icardi ve hızlı stoper alıp yoluna bakacaksın. Aksi durumda kadroda uyuşmazlıklar oluyor özellikle zaniolo ile kadro kurmak zor
Bu kadar değişiklik yapıp yerine alacağın adamların tutması garanti yani.

Zaniolo’yu 27ye satmak o parayı kullanabileceğin anlamına da gelmiyor.

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Fred - Torreira - Kerem
Zaniolo - Icardi - Zaha​

tek gerçek erden timur ve dursun özbek şuan camiada benim için

özellikle erden timurun hakkını ödeyemeyiz

diğer herkes işini iyi yapacak
özellikle bu adamlar için
ona sunulan kadro kimseye sunulmadı

göz göre göre hata yapılmaz bu seviyede
cl elemesi bu boru değil
öngörüp min 2 gol yere para bastım ben
bu normalmi? bunu bir hoca maç içinde nasıl göremez!

Hoca da kötü oyunu bugün gördü. Kendisi de farkında. Ama konu kadıköy deplasmanında Berkan Barış ile 3 tane tıkayınca taktik dehası olup bugün ilk resmi maçta suni çimde böyle sonuç sonrası direkt hocaya içinizdeki kini dökmek hoş değil. 2 mağlubiyet alsa adamı sallandıracak tipler var.

Zaniolo 27
Yunus 6
Dubois 3
Nelson 20

Şeklinde göndereceksin.
Yerine rashica, üst düzey 10, üst düzey 8 , icardi ve hızlı stoper alıp yoluna bakacaksın. Aksi durumda kadroda uyuşmazlıklar oluyor özellikle zaniolo ile kadro kurmak zor
Zaten bu üst düzey 10lar 8ler hızlı stoperlerde bizi bekliyordu. Bazılarında inanılmaz bu Zaniola düşmanlığı var sırf bu yüzden 3 5 dakika bir iki klas hareket yaptı diye morutanı ovuyorsunuz

Haklısın özellikle stoperi tutturmak zor fakat zaniolo zaten tam tutmuş değil ve geçen sene ciddi bir katkı vermedi. Ayrıca tutmuş olan rachica ve icardiyi alıyorum.

Saydığı adamlardan Yunus ve Dubouis zaten banko 11 topçusu diyemeyiz.

Ayrıca Dubouis ve Nelsson’un gitmek istediği sezon sonundan beri söyleniyor.

Zaniolo konusunda da her an patlama da yapabilecek ya da çok kötü elimizde patlayabilecek potansiyel varken seçenekleri değerlendirmek lazım.

tek gerçek erden timur ve dursun özbek şuan camiada benim için

özellikle erden timurun hakkını ödeyemeyiz

diğer herkes işini iyi yapacak
özellikle bu adamlar için
ona sunulan kadro kimseye sunulmadı

göz göre göre hata yapılmaz bu seviyede
cl elemesi bu boru değil
öngörüp min 2 gol yere para bastım ben
bu normalmi? bunu bir hoca maç içinde nasıl göremez!
Valla üstad 10 kişiye sorsak burada 1 kişi 2 gol yiyebileceğimizi söylerdi. Seninkisi fazla yüksek bir oran olmuş açıkçası.

Zaten bu üst düzey 10lar 8ler hızlı stoperlerde bizi bekliyordu. Bazılarında inanılmaz bu Zaniola düşmanlığı var sırf bu yüzden 3 5 dakika bir iki klas hareket yaptı diye morutanı ovuyorsunuz
Bende kimseye düşmanlık yok ama zaniolodan beklenti çok büyük ve 15m verdik. Üst düzey 10 ve 8leri Shakhtar nasıl alıyorsa biz de alabiliriz iyi bonservis verebiliriz. Morutanı 4m aldık yetenekli bir oyuncu belki tutar diye düşüyoruz, 15m versek sabahtan akşama söverdi insanlar

ben gitsin ya da istifa etsin demiyorum.şu mactan sonra da alnından öpemem.eleştirye gelemiyosanız size yazık.haftaya ters bişey olmayacak ama olursa ilk siz gitsin dersiniz
Aşağıdakilerden hangisi 2022-2023 sezonu 2. haftasında yenildiğimiz Giresunspor maçı sonrası Dursun Özbek'i göreve davet edip Okan Buruk yerine Fatih Terim'in gelmesini isteyen Galatasaray sevdalısıdır ?
A- Sergen
B- S. Zeren
C- S. Z.
D- Sergen Zeren
E- Hepsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt