Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:red:rashica gelecekse mertens gitsin o vakit.zaten 10 numara alacagız
Bu kadar değişiklik yapıp yerine alacağın adamların tutması garanti yani.Zaniolo 27
Yunus 6
Dubois 3
Nelson 20
Şeklinde göndereceksin.
Yerine rashica, üst düzey 10, üst düzey 8 , icardi ve hızlı stoper alıp yoluna bakacaksın. Aksi durumda kadroda uyuşmazlıklar oluyor özellikle zaniolo ile kadro kurmak zor
evet daha düşüktü,o bölgede oynuyo en iyi kaan ayhan ve ayagı da iyi.berkan gibi takoz degilKatılıyorum, Kaan’ın da sıçma ihtimali daha düşüktü.
Hoca da kötü oyunu bugün gördü. Kendisi de farkında. Ama konu kadıköy deplasmanında Berkan Barış ile 3 tane tıkayınca taktik dehası olup bugün ilk resmi maçta suni çimde böyle sonuç sonrası direkt hocaya içinizdeki kini dökmek hoş değil. 2 mağlubiyet alsa adamı sallandıracak tipler var.
bence biraz uzaklasalım birbirimizdenSergen bu dahiyane yorumun için teşekkürler. Forvete de koyabilir diyebilirdin.

Zaten bu üst düzey 10lar 8ler hızlı stoperlerde bizi bekliyordu. Bazılarında inanılmaz bu Zaniola düşmanlığı var sırf bu yüzden 3 5 dakika bir iki klas hareket yaptı diye morutanı ovuyorsunuzZaniolo 27
Yunus 6
Dubois 3
Nelson 20
Şeklinde göndereceksin.
Yerine rashica, üst düzey 10, üst düzey 8 , icardi ve hızlı stoper alıp yoluna bakacaksın. Aksi durumda kadroda uyuşmazlıklar oluyor özellikle zaniolo ile kadro kurmak zor
Haklısın özellikle stoperi tutturmak zor fakat zaniolo zaten tam tutmuş değil ve geçen sene ciddi bir katkı vermedi. Ayrıca tutmuş olan rachica ve icardiyi alıyorum.Bu kadar değişiklik yapıp yerine alacağın adamların tutması garanti yani.
Zaniolo’yu 27ye satmak o parayı kullanabileceğin anlamına da gelmiyor.
@Murat Durmaz in tuttuğu takımdan ne hayır gelirYok 500 milyon. İskoç Ceyhun Gülselam’ı çakacak yer arıyor bunlar da.![]()
Saydığı adamlardan Yunus ve Dubouis zaten banko 11 topçusu diyemeyiz.Bu kadar değişiklik yapıp yerine alacağın adamların tutması garanti yani.
Zaniolo’yu 27ye satmak o parayı kullanabileceğin anlamına da gelmiyor.
bence de satılmalı. birkac milyon fazla kazanacagız diye sistemden taviz vermeye ve diger oyuncuları kaybetmeye gerek yok.Arada oturur hep oturamaz. Ozaman satacaksin
Valla üstad 10 kişiye sorsak burada 1 kişi 2 gol yiyebileceğimizi söylerdi. Seninkisi fazla yüksek bir oran olmuş açıkçası.tek gerçek erden timur ve dursun özbek şuan camiada benim için
özellikle erden timurun hakkını ödeyemeyiz
diğer herkes işini iyi yapacak
özellikle bu adamlar için
ona sunulan kadro kimseye sunulmadı
göz göre göre hata yapılmaz bu seviyede
cl elemesi bu boru değil
öngörüp min 2 gol yere para bastım ben
bu normalmi? bunu bir hoca maç içinde nasıl göremez!
Bende kimseye düşmanlık yok ama zaniolodan beklenti çok büyük ve 15m verdik. Üst düzey 10 ve 8leri Shakhtar nasıl alıyorsa biz de alabiliriz iyi bonservis verebiliriz. Morutanı 4m aldık yetenekli bir oyuncu belki tutar diye düşüyoruz, 15m versek sabahtan akşama söverdi insanlarZaten bu üst düzey 10lar 8ler hızlı stoperlerde bizi bekliyordu. Bazılarında inanılmaz bu Zaniola düşmanlığı var sırf bu yüzden 3 5 dakika bir iki klas hareket yaptı diye morutanı ovuyorsunuz
Aşağıdakilerden hangisi 2022-2023 sezonu 2. haftasında yenildiğimiz Giresunspor maçı sonrası Dursun Özbek'i göreve davet edip Okan Buruk yerine Fatih Terim'in gelmesini isteyen Galatasaray sevdalısıdır ?ben gitsin ya da istifa etsin demiyorum.şu mactan sonra da alnından öpemem.eleştirye gelemiyosanız size yazık.haftaya ters bişey olmayacak ama olursa ilk siz gitsin dersiniz