Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın arkadaşlar,

Dünkü maçtan sonra üzerimize bu sıcak havalarda soğuk su döktüler.
Her sene olduğu gibi CL elemesi bile olsa, hazır olmayan veya rakibi küçümseyen, yanlış ilk 11 ile saçma bir maç izledik. Kerem Yunus, Zani Barış gibi aynı potansiyelli oyuncular ile çıktık. Ki 2. yarı Halil Mertens Morutsan değişliği aradaki farkı gösterdi.
Tabi ilk yarı 3-4 şutumuz gol olsa şuan herkes başak birine övüyordu.
Haftaya olan maçta herşey farklı olur.

Selametle.

efeyi mi deneyelim diyorsun

eğer öyleyse kabulüm dediklerini

yoksa dışardan alınabilecek başka kimse yok ki
İtalya'dan isteyeni var diyorlardı doğruysa gönderilsin kafasındayim. Su topu Kaan da oynar efe ne durumda bilmiyorum. Çok aramayiz berkani yaptığı birşey yok onu anlatmak istedim

Ya bu Icardi'de hakikatten kabak tadı vermeye başladı, hasta mı değil mi diye nerdeyse 20 gündür test sonucu bekliyoruz, nasıl bir şeyse bu teşhisi hala konulamıyor, iş ahlakı olan bir profosyonel, gelir çalışmasını, kampını yapar, arada bir izin alır moral vermek amaçlı yanına gidebilirdi, gereğinden fazla uzadı bu iş. Ben huylanmaya başlıyorum artık acaba hastalık ayağına tatil uzatma taktikleri mi bu diye. Sen 30 milyondan fazla taraftarı olan bir klübün en sevdiği hatta nerdeyse taptığı topçusun, aidiyet termosla tişörtle değil, gelip takımını sahiplenmeyle olur, hadi bu tur köy takımını içerde yendik eledik diğer turda ne yapacak bu takım, şampiyonlar ligi için sana milyon eurolar döküyoruz, azıcık sahiplen de şu takımı gel işinin başına aldığın parayı sonuna kadar helal edelim be İcardi
eş durumundan atama bekleyen memurlara benzedik

Alış değil SATIŞ istiyorum SATIŞ.

Topçu satamıyoruz yine. Oğulcan bile hala bizim ya..

Orta sahaya ikinci bir kerhaneci alınmalıdır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bugüne kadar adı çıkan oyuncular arasında bizim en çok ihtiyacımız olan oyuncu de paul

de paul bazen rmc de oynayabildiği için takımın sola yatık oyununu en kolay kapatabilecek adam

boey muhtemelen daha stoperlere yakın kalıp geriyi üçleyecek ve angelino öne çıkacağı sağ için boeyin önünde zaniolonun da kapatamadığı sağ çizgiyi kapatması gerekecek

o profilde birini bulmamız lazım

muslera

---boey nelson akerim

-de paul torr angelinho

zaniolo zaha kerem

icardi

böyle kalacağız biz oyun içinde büyük oranda

bugüne kadar adı çıkan oyuncular arasında bizim en çok ihtiyacımız olan oyuncu de paul

de paul bazen rmc de oynayabildiği için takımın sola yatık oyununu en kolay kapatabilecek adam

boey muhtemelen daha stoperlere yakın kalıp geriyi üçleyecek ve angelino öne çıkacağı sağ için boeyin önünde zaniolonun da kapatamadığı sağ çizgiyi kapatması gerekecek

muslera

---boey nelson akerim

-de paul torr angelinho

zaniolo zaha kerem

icardi

ıcardi, zaha ve zaniolo (kerem) üçlüsü ile oynayacaksa, orta sahasında 2 tane torreira olması gerek.

bir tanesi zaten bizde, diğer torreira bakalım kim olacak. sezonun en kritik transferi olacak gibi duruyor.

arkadaşlar her şeyi transferle çözeceğimizi sanıyorsunuz

siopis dün sahada osla berkandan daha miçöden daha mı iyi olacaktı sanıyorsunuz

bu bir takım oyunu

önemli olan uyumlu parçaları bir araya koymak

dün net bir 9 olmaması ve arkasındaki üçlünün de topun kıymetini asla bilmemesi ve 4ünün birden yeterince karşı pres yapmaması orta sahamızı da stoperlerimizi de çok kötü gösterdi

mertens girdiği anda bile oliveiranın performans arttı

berkan hala iyi yedek yunus yerli kuralıyla iyi yedek barış yine öyle

biz gerçekten savunma yönü de oyun ve pas kalitesi de yüksek bir 8 ve rashica dışında transfer yapmamamız lazım eğer kimse gitmiyorsa

sürekli almak çözüm değil tam aksine uyumu bozar
Belkide günün anlam ve önemini açıklayan en güzel yorumlardan bir tanesi.Yorumuna sağlık.Torreira ve 8 numaranın ehemmiyetini anladık.iyi bir 9 numaranın olması gerekliliğini anladık.
Birde sezon başı ; nedense bizim topraklardan çok iyi oyunlar çıkmıyor maalesef.yıllardır bu şekilde.Zaman aldıkça takım ivme kazanıyor.Ama şu bir gerçek ki; çarkın eksikleri oldumu tat vermiyor maalesef.Umarım ikinci maç daha organize olmuş bir şekilde rahat bir oyunla kazanırız.

Bülent Timurlenk: "Z kuşağının forse ettiği sosyal medyada, 'Onu çekelim, bunu satalım' mesajları, oyunun kendisinden daha zevkli... Lakin futbol böyle bir oyun değil ve sanal şampiyonların hiçbiri, hayatlarında bırakın bir sezon başı kampını; bir idman bile izlemediler."

Bülent Timurlenk: "Sonuç odaklılar, kazandın, büyüksün, kaybedersen yerin dibine bat. Ağızdaki bir çikletin aromasının geçmesi kadar zamanı var futbolcuların: İki yanlış pasla çöpler, bir golle ise kral…"

Tam olarak da bu...

Yav lig biteli 1 buçuk ay olmuş takımın en önemli oyuncuları gitti artı takım hazır değil Şuan adı üstünde hazırlık kampı bildiğin halı sahada maça çıktık anasını satayım

haksızlık etmeyin adama takım içindeki bu tarz oyuncular başarıyı getiriyor. fb nin geldiği nokta bu tarz oyuncularının tamamını göndermesinden kaynaklı mesela.
Gs da 15 sene oynadi 6 sezon sampiyon oldugumuz senelerde sagbekte yedek durdugu senelerdi.

2008 ugur ucar
2011-2013 2 sene eboue ile sampiyon oldu
karriyeri bitignde yine hemen ard arda 2 sampiyonluk geldi mariano ile.

gördügüm en kötü en antipatik oyuncuydu gözümde. onu ilk 11de gördügüm her macda siniz krizi geciyordum. bu benim sahsi fikrim

muslera

---boey nelson akerim

-de paul torr angelinho

zaniolo zaha kerem

icardi

Dizilim hariç katılıyorum. Neden herkes Boey'i sahte bek konumlandırıyor, Boey hiç öyle bir bek değil ki?

Zaniolonun bize yararlı olacağı tek yer Juventus yedek kulübesidir. Bunun böyle oynayacağını adım gibi bildiğim için 1.5 aydır satılsın diyorum.
Zaniolo bugün Avrupa'nın her takıminda oynar satmak için can atmak nedir onu anlamis değilim Juventus çok istiyorsa 35 verip alır elinde bir değer var bedavaya mi gonderecez.

Çok yetenekl , muazzam fiziği var ama Bu sezon 50 maç oynayacagız , bunların 30-35 tanesini bize kapanan takımlara karşı oynayacağız ve bu supermanın kapalı savunma nasıl aşılır ile ilgili hiçbir fikri yok.
Uzaktan şut ile Ver kaç ile aşılır ama Zaniolo bey topu alıp o cüsseyle içeri katedip 3 kişinin içinden geçmeye çalışıyor sürekli, hadi ufak tefek olsa neyse. Ama bunları yaparsada inanılmaz bir topçu olurda yapmıyor işte.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sezon öncesi yapilan yüklemeleri sacma buluyorum, 4 haftalik yükleme yerine düzenli ve belli seviyede antrenman yapmak daha mantikli bence. Sonucta 1 sezon bir kac haftalik degil, aylik serüven.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt