Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda sıkıntı yok sene başı hazır bir takıma karşı oynadık ikinci maç geçeriz turu.Oyunculara gelirsek geçen sene şampiyon yapan İcardi ve Torreira şuanda yok.Bir an önce İcardinin gelmesi lazım.

Bülent Timurlenk: "Z kuşağının forse ettiği sosyal medyada, 'Onu çekelim, bunu satalım' mesajları, oyunun kendisinden daha zevkli... Lakin futbol böyle bir oyun değil ve sanal şampiyonların hiçbiri, hayatlarında bırakın bir sezon başı kampını; bir idman bile izlemediler."

Bülent Timurlenk: "Sonuç odaklılar, kazandın, büyüksün, kaybedersen yerin dibine bat. Ağızdaki bir çikletin aromasının geçmesi kadar zamanı var futbolcuların: İki yanlış pasla çöpler, bir golle ise kral…"

Tam olarak da bu...
nankörlük etmeyin diyor hakli, maci dahi kaybetmedik, eksiklerimiz mevcut, gereksiz yere yangi cikarmanin bi anlami yok.

Bülent Timurlenk: "Z kuşağının forse ettiği sosyal medyada, 'Onu çekelim, bunu satalım' mesajları, oyunun kendisinden daha zevkli... Lakin futbol böyle bir oyun değil ve sanal şampiyonların hiçbiri, hayatlarında bırakın bir sezon başı kampını; bir idman bile izlemediler."

Bülent Timurlenk: "Sonuç odaklılar, kazandın, büyüksün, kaybedersen yerin dibine bat. Ağızdaki bir çikletin aromasının geçmesi kadar zamanı var futbolcuların: İki yanlış pasla çöpler, bir golle ise kral…"

Tam olarak da bu...
Bitmediler dehleyelim derler bi de

Dizilim hariç katılıyorum. Neden herkes Boey'i sahte bek konumlandırıyor, Boey hiç öyle bir bek değil ki?

sahte bekten kasıt zinchenko vb gibi ortasahayı kalabalıklaştıran bekse boey değil

ben daha çok stoperi üçleyen olarak görüyorum boeyi geride

angelinonun ve zahanın gelişi ve keremin varlığı takımı muhtemelen sola doğru kaydıracak

burada sağın defansif olarak dengeleyici rolü öne çıkacak

boey önünde rashica olsaydı bunu daha iyi yapabilirdik ama orada da zaniolo olacağı için bu kez sağ için mutlaka çizgiye kadar kayıp kapatabilen bir ciğersiz olması gerekiyor

bu özellikler de de paul profilinde var

Sezon öncesi yapilan yüklemeleri sacma buluyorum, 4 haftalik yükleme yerine düzenli ve belli seviyede antrenman yapmak daha mantikli bence. Sonucta 1 sezon bir kac haftalik degil, aylik serüven.

abi bu konuyu da binlerce kulüpten binlerce spor doktorundan bilim insanından iyi biliyor olamayız herhalde ya

Bu arada bizim kanat oyuncuların hepsi içeri kateten oyuncular olması da yanlış bir planlamanın örneğidir.

Kerem
Zaha
Zaniolo
Morutan
Yunus

Hepsi içeri koşuyor veya ters ayaklı.

Sadece bu sebepten Rashica şart. Geçtiğimiz sezon kac tane guzel gollük pas çıkardı cizgiden İcardi'ye. İcardi bunu çok arar eğer alınmazsa.

sahte bekten kasıt zinchenko vb gibi ortasahayı kalabalıklaştıran bekse boey değil

ben daha çok stoperi üçleyen olarak görüyorum boeyi geride

angelinonun ve zahanın gelişi ve keremin varlığı takımı muhtemelen sola doğru kaydıracak

burada sağın defansif olarak dengeleyici rolü öne çıkacak

boey önünde rashica olsaydı bunu daha iyi yapabilirdik ama orada da zaniolo olacağı için bu kez sağ için mutlaka çizgiye kadar kayıp kapatabilen bir ciğersiz olması gerekiyor

bu özellikler de de paul profilinde var
Bizde stoperi üçleme görevini ortasahalar yapacak bence Boey değil. Boey'in yapabileceği ya da yapmak isteyeceği bir iş de değil bu bence.

O kadar yanlışa rağmen son pozisyonda Halil kafayı düzgün vursa galip gelecektik ...

Galatasaray taraftarı transfer falan haketmiyor ya. 1 maç kötü oynayan adama küfretmeler, En büyük efsanesine Kova demeler, takımında tek kafası çalışan oyuncusuna Terörist demeler. Her zaman söylerim. BÜYÜK TAKIMIN, KÜÇÜK TARAFTARI.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya bende şunu anlayamıyorum takım hazır değil ayrıca net diyorum Zalgiris gömüldüğü kadar kötü takım değil bizim lige koy dünkü futbolla ilk 10 da olur her zaman adamlar sezonun yarısını geçmiş takımları oturmuş sistemi oturmuş birde akıllı olmadığımız çok kötü bi zeminde maça çıktık düm skoru koruyamadık evet ama şanssız bir maçtı en az 5 gol kaçırdık net olarak atsan 5-0 biterdi o zaman herkez takım şöyle iyi böyle iyi olurdu biraz aceleci davranıyorlar napalım bütün takımı satalım Okan hocada gitsin başkan istifa etsin erden Timur’da gitsin bunu mu istiyorlar böyle bi kafa yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt