Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fakir kahvesi icbu nescafe xpress kadar kötü bişi içmedim hayatımda
Zaha yi kaleye koyalimturk kaleci istemiyorum
lavuk küreliBülent ağabeyi severim de
Meksika maçında Messi’yi devre arası çıkarmalı dediği günden beri ciddiye alamıyorum
Ona kalsa Arjantin o gün elenecekti
Çekmek/çıkmak tabirini de dillere pelesenk eden her kimse ona sövmek lazım, kontrat, hukuk, hak bilmeden oyuncu satıp alıyorlar kafalarına göre.
Kulüpte staj yapan kardeşlerimizin çalışması olabilir ...Şunu paylaşmaya hiç mi utanmadınız.
Tasarım şaka gibi Gala ilk 11 diye bir şey yazılmış tam bir hezeyan.
Hayırdır abi orda bile ufak rant kapısı yaptınız da kız-erkek yeni mezun yeğenlerinizi Galatasaray bünyesinde mi çalıştırıyorsunuz bu paylaşımlar neyin nesi ?
Ekli dosyayı görüntüle 212209
Ekli dosyayı görüntüle 212207Ekli dosyayı görüntüle 212208
Murat sancak g,tü yiyosa bizim kulübe gelsin önce
kesınlıkle dogru benım en yakın arkadaslarım fenerli,futbol cok konusmuyorum hatta kaale bile almıyorum artık cunku futbol konusunda iq seviyeleri ebleh noktasına iniyor o derece ruh hastasıFeneli diye bir insan ile diyaloğa girememen enteresan. Futbol hakkında konuşma sadece diğer konularda senin benim gibi insanlar.
37ye yeni girdi adammuslera 86 haziran doğumluymuş. 37i doldurdu yani, seneler ne hızlı geçiyor vallahi kafayı yiyecem
Lig için iyiBurasi dışında yazına katılıyorum.