Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüksel Yıldırım: "Bakambu örneğinde yaptığım açıklama kısaltılarak farklı yerlere çekildi. Kesinlikle böyle bir şey söylemediğimi söylemek için Erden Timur'la görüştüm. Bizim onunla futboldan önce bir dostluğumuz var, kendisiyle konuşup özür diledim."

Allah aşkına 2 tane yerli stoperli kadro yapmayın.

Kaleyi Günay'a devretmekten daha aptalca bir şey ancak 2 yerli stoperle oynamak olabilir. Bu fikri kafanızdan mutlaka bir daha geri dönmemek üzere silin.

Hakikaten Cristante'nin Kanada pasaportu var Toronto mevzusu oraya yorumlanabilirdi fakat adam as oyuncu pazarı da yüksek oluru yok.

Yüksel Yıldırım: "Bakambu örneğinde yaptığım açıklama kısaltılarak farklı yerlere çekildi. Kesinlikle böyle bir şey söylemediğimi söylemek için Erden Timur'la görüştüm. Bizim onunla futboldan önce bir dostluğumuz var, kendisiyle konuşup özür diledim."
Iyi özür dilemiş en azından

Şu an bize en uygun ve en işimize yarayacak oyuncu Rodrigo De Paul 'den başkası değil. DK performansını hatırlayın her yere koşuyor her yerde mücadele ediyor bütün defektleri kapatıyor ayrıca pas kalitesiyle de hücuma destek veriyordu. Bana göre Torreira ile muhteşem bir ikili olurlar rakipleri yer bitirirler. Ama maalesef imkansıza yakın bir transfer hedefi.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Allah aşkına 2 tane yerli stoperli kadro yapmayın.

Kaleyi Günay'a devretmekten daha aptalca bir şey ancak 2 yerli stoperle oynamak olabilir. Bu fikri kafanızdan mutlaka bir daha geri dönmemek üzere silin.

Niye yaw
Hem de nelson maçın içine zıçalı 1 gün olmamışken

emre kılınçı istiyor.

1690375011884.png

Şu an bize en uygun ve en işimize yarayacak oyuncu Rodrigo De Paul 'den başkası değil. DK performansını hatırlayın her yere koşuyor her yerde mücadele ediyor bütün defektleri kapatıyor ayrıca oas kalitesiyle de hücuma destek veriyordu. Bana göre Torreire ile muhteşem bir ikili olurlar rakipleri yer bitirirler. Ama maalesef imkansıza yakın bir transfer hedefi.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu herif gelir mi ki

Yabanci siniri önümüzdeki yillarda kalkacaksa ugurcana büyük yatirimlar yapmak yanlis olur bence.

Nelsson-Merih değişimine kasamıza + girdi yazılmak suretiyle mantıklı bakılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt