Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Görüşme halindeyiz iki gündür.Uğurcan geliyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görüşme halindeyiz iki gündür.Uğurcan geliyor mu
Iyi özür dilemiş en azındanYüksel Yıldırım: "Bakambu örneğinde yaptığım açıklama kısaltılarak farklı yerlere çekildi. Kesinlikle böyle bir şey söylemediğimi söylemek için Erden Timur'la görüştüm. Bizim onunla futboldan önce bir dostluğumuz var, kendisiyle konuşup özür diledim."
Allah aşkına 2 tane yerli stoperli kadro yapmayın.
Kaleyi Günay'a devretmekten daha aptalca bir şey ancak 2 yerli stoperle oynamak olabilir. Bu fikri kafanızdan mutlaka bir daha geri dönmemek üzere silin.
Oyuncu tarafı ile mi ? Yoksa Ts mi ? Ts hiç verecek gibi durmuyor ?Görüşme halindeyiz iki gündür.
emre kılınçı istiyor.Yüksel Yıldırım: "Bakambu örneğinde yaptığım açıklama kısaltılarak farklı yerlere çekildi. Kesinlikle böyle bir şey söylemediğimi söylemek için Erden Timur'la görüştüm. Bizim onunla futboldan önce bir dostluğumuz var, kendisiyle konuşup özür diledim."
Günay düşmanlığı yapmaAllah aşkına 2 tane yerli stoperli kadro yapmayın.
Kaleyi Günay'a devretmekten daha aptalca bir şey ancak 2 yerli stoperle oynamak olabilir. Bu fikri kafanızdan mutlaka bir daha geri dönmemek üzere silin.
Bu herif gelir mi kiŞu an bize en uygun ve en işimize yarayacak oyuncu Rodrigo De Paul 'den başkası değil. DK performansını hatırlayın her yere koşuyor her yerde mücadele ediyor bütün defektleri kapatıyor ayrıca oas kalitesiyle de hücuma destek veriyordu. Bana göre Torreire ile muhteşem bir ikili olurlar rakipleri yer bitirirler. Ama maalesef imkansıza yakın bir transfer hedefi.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Trabzonspor tarafı ile.Oyuncu tarafı ile mi ? Yoksa Ts mi ? Ts hiç verecek gibi durmuyor ?