- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
kendisi de bilmioki olmFred değil mi yani mevzu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendisi de bilmioki olmFred değil mi yani mevzu
Önceki sayfalarda paylaşıldı, epey kulüp varmış. Gayet güzel tasarımlar ve Roma formalarını ayrıca beğendiğimi ifade ettimRoma için yaptıkları güzeldi. Onlarla olan renk benzerliğimizden yola çıkarak demiştim zaten.
Porto için de yapıyorlar, başka şu an aklıma gelmiyor
Fred ve uzun boylu yedek bi genco 6 alıp kapatalım transferiFredi alıp dön ve bu 2 günü değerlendir erden timur
Rodop'un falan ifade ettiği ağzınız açık kalacak, öyle bir orta saha alacak dedikleri isim JWP, Fred plaselerden biri daha uygun maliyeti olması itibariyle. Gravenberch için duyum paylaşmıştım, Gravenberch projeye ikna edilmiş ancak Bayern Münih ile opsiyon noktasında sorunlar mevcutmuş, son gelen bu yönde, bu kadar çok bilgi kirliliğinin nedeni kulüp içerisinde de az sayıda kişinin az şey bilmesi ve uydurması.Fred değil mi yani mevzu
@Alper Altun![]()
James Ward-Prowse - Player profile 25/26
James Ward-Prowse, 31, from England ➤ Burnley FC, since 2025 ➤ Central Midfield ➤ Market value: €5.00m ➤ * 01/11/1994 in Portsmouth, Englandwww.transfermarkt.com
Olursa iyi olmaz mı 28 yaş 38m değer 340 maç pl de

çok güzel kapak yapmıslar ama helal olsunÇıkmış uğurcan şöyle gsli böyle gsli, gelmeyi istiyor vs
Ts de çaktı horsezata
olur mu,,,,,?25 yaş civarı uzun boylu sağlam fizikli ayağı temiz orta saha aranmaktadır

rodop sokakta gorse tanimaz ya jwp neyi gazlioRodop'un falan ifade ettiği ağzınız açık kalacak, öyle bir orta saha alacak dedikleri isim JWP, Fred plaselerden biri daha uygun maliyeti olması itibariyle. Gravenberch için duyum paylaşmıştım, Gravenberch projeye ikna edilmiş ancak Bayern Münih ile opsiyon noktasında sorunlar mevcutmuş, son gelen bu yönde, bu kadar çok bilgi kirliliğinin nedeni kulüp içerisinde de az sayıda kişinin az şey bilmesi ve uydurması.
Rodop'un dünya üzerinde James Ward Prowse diye oyuncu olduğundan haberi bile yoktur.Rodop'un falan ifade ettiği ağzınız açık kalacak, öyle bir orta saha alacak dedikleri isim JWP, Fred plaselerden biri daha uygun maliyeti olması itibariyle. Gravenberch için duyum paylaşmıştım, Gravenberch projeye ikna edilmiş ancak Bayern Münih ile opsiyon noktasında sorunlar mevcutmuş, son gelen bu yönde, bu kadar çok bilgi kirliliğinin nedeni kulüp içerisinde de az sayıda kişinin az şey bilmesi ve uydurması.
Kasımda 29 olacak bir adam için o paralsrj veremeyiz. Hem bonservis hem yıllık ücret kucaga alirlar biziJWP ile ilgili bir süre önce girişim olduğunu söylemiştim biraz geç oldu ama Erden Timur'un Temmuz ayının ikinci haftasında Londra'ya gittiğinde JWP ve menajeri ile yemek yediğini öğrendim, Zaha için girişimde olduğunu ve bitmek üzere olduğunu kendilerine ifade etmiş. Kulübü ile görüşülen ise 15 milyon eurosu taksitli zorunlu opsiyonlu bir kiralama gibi (7-8 milyon euro önden kiralama bedeli +7-8 milyon euro sponsor desteği vs) total 30 milyon euroyu bulan bir ödeme planı. Zaha transferi sonrası tekrar görüşülecek şeklinde sözleşilmiş. Bakalım ne olacak. Belli olan şu ki sonuna kadar kovalayacağız.