Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roma için yaptıkları güzeldi. Onlarla olan renk benzerliğimizden yola çıkarak demiştim zaten.

Porto için de yapıyorlar, başka şu an aklıma gelmiyor
Önceki sayfalarda paylaşıldı, epey kulüp varmış. Gayet güzel tasarımlar ve Roma formalarını ayrıca beğendiğimi ifade ettim(y)

Fred değil mi yani mevzu
Rodop'un falan ifade ettiği ağzınız açık kalacak, öyle bir orta saha alacak dedikleri isim JWP, Fred plaselerden biri daha uygun maliyeti olması itibariyle. Gravenberch için duyum paylaşmıştım, Gravenberch projeye ikna edilmiş ancak Bayern Münih ile opsiyon noktasında sorunlar mevcutmuş, son gelen bu yönde, bu kadar çok bilgi kirliliğinin nedeni kulüp içerisinde de az sayıda kişinin az şey bilmesi ve uydurması.

Ali naci dogru diyorsa, fredin 1 haftadır evinde olmasında bi gariplik vardı zaten

Rodop'un falan ifade ettiği ağzınız açık kalacak, öyle bir orta saha alacak dedikleri isim JWP, Fred plaselerden biri daha uygun maliyeti olması itibariyle. Gravenberch için duyum paylaşmıştım, Gravenberch projeye ikna edilmiş ancak Bayern Münih ile opsiyon noktasında sorunlar mevcutmuş, son gelen bu yönde, bu kadar çok bilgi kirliliğinin nedeni kulüp içerisinde de az sayıda kişinin az şey bilmesi ve uydurması.
rodop sokakta gorse tanimaz ya jwp neyi gazlio

Tabi ki Ank'nın güvenirliliği tartışmaya açık olmakla beraber göstere göstere gidiyorsa bitirmeye gitmiştir.

Rodop'un dünya üzerinde James Ward Prowse diye oyuncu olduğundan haberi bile yoktur.

JWP ile ilgili bir süre önce girişim olduğunu söylemiştim biraz geç oldu ama Erden Timur'un Temmuz ayının ikinci haftasında Londra'ya gittiğinde JWP ve menajeri ile yemek yediğini öğrendim, Zaha için girişimde olduğunu ve bitmek üzere olduğunu kendilerine ifade etmiş. Kulübü ile görüşülen ise 15 milyon eurosu taksitli zorunlu opsiyonlu bir kiralama gibi (7-8 milyon euro önden kiralama bedeli +7-8 milyon euro sponsor desteği vs) total 30 milyon euroyu bulan bir ödeme planı. Zaha transferi sonrası tekrar görüşülecek şeklinde sözleşilmiş. Bakalım ne olacak. Belli olan şu ki sonuna kadar kovalayacağız.
Kasımda 29 olacak bir adam için o paralsrj veremeyiz. Hem bonservis hem yıllık ücret kucaga alirlar bizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt