Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.320
- 7.186
- 2.358
Yok İan HartViduka mi geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok İan HartViduka mi geliyor
Yav kardeşim bizle dalga mı geçiyorsun? 32.5a teklif olsa 1 dk düşünmeyiz satarız. Adam bu sene 20 gol 20 asist yapsa en fazla 35e satabiliyorsun. 2.5 için riske girer mi akıllı insan. Atıyorsun bari tutarlı atOlur mu 25 milyona gider, akıl var mantık var Emrah Abi.![]()
Lucas Radebe de olurYok İan Hart
transfer sezonu derhal bitmeli
Asenadan hallicesinBen sen miyim lan
amma saçmaladın yahu. Yolunda bir sorun yok senin; senin kafana göre Angelino yu, Kerem i,Nelsson u, da satalım.7m kar 6 ayda gayet iyi, bu sene doğru düzgün oynamayazda hem ligi kaybedebilir hem de paradan olabiliriz. Rachicayı alıp yolumuza bakalım
Robbie Fowler ?Lucas Radebe de olur.
Dostum bu forumda duyumculuk ateşten gömlek giymek. Net emin olduğun konularda yazarsın herkes alkışlar sen öyle başladın eyvallah ama sonrasında twitter duyumcularına bağladın. Biz zaten hergün nevzatı, burhancanı okuyoruz. 2 isim verdin az bilinen adamlardı sözleşme yenilemiş olarak çıktı. Kaynağın hikaye modunu açmış gibi gözuküyor dışarıdan. Eleştirilmek istemiyorsanda bu tarz bilgileri paylaşmazsın nacizane tavsiyem budur. Saygılar..Kaynağımı sorgulayacağım, tam olarak durumu anlayacağım ona göre köşeme çekileceğim. Oldu mu, uygun mu?
yahu filozofluk yapma bu saatte. Oyun içinde ne yapmasını istiyorsun?Zaniolo 'yu alma sebebimiz varlık bilinciydi ama şuan görüyorum ki komple kıtlık bilincindeyiz. Benim beklentim koşulsuz şartsız varlık bilincini sahada görmek.
Birader sen iyi misin risk ise risk, Boey niye satılmadı, Nelsson niye satılmadı şuana kadar. Adam kalmak istedi bizde Avrupa'da yukarı oynayacak bir takım kuruyoruz, 29 nere 35 milyon euro nere arada Torreira aldığın para var? Bahsettiğin adam İngiltere'ye de gitmedi isteyen kulüpten dolayı ona bakarsan.Yav kardeşim bizle dalga mı geçiyorsun? 32.5a teklif olsa 1 dk düşünmeyiz satarız. Adam bu sene 20 gol 20 asist yapsa en fazla 35e satabiliyorsun. 2.5 için riske girer mi akıllı insan. Atıyorsun bari tutarlı at
1.60 lık adama fredinho lakabı komik olurFred nedense icime sinmiyor, ismi tipi boyu falan begenmedim, Fredinho olsa muhtemelen begenirdim
Abicim adama 15 verdik, şaka değil bu adamın elimizde patlama ihtimali var. Fener maçı haricinde doğru düzgün oynamadı. Ortada bir risk varsa bunu yöneteceksin kar zarar hesabı yapacaksın. Aksi durumda çok büyük zarar yazarsın. Ben diyorumki 30 üstü bu adam her türlü satılır, hatta 25 üstüne de satar şampiyonluk yolunda katkı vermiş Rashicayı alır yoluma bakarımamma saçmaladın yahu. Yolunda bir sorun yok senin; senin kafana göre Angelino yu, Kerem i,Nelsson u, da satalım.
Belkide çok begenirsinFred nedense icime sinmiyor, ismi tipi boyu falan begenmedim, Fredinho olsa muhtemelen begenirdim
Kanserlik topçu gelsinCengiz zu fb
tyler adaaaamsss