Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.113
- 5.654
- 1.983
Banada Bakke gibi geldi.Yok İan Hart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banada Bakke gibi geldi.Yok İan Hart
Güzel yorumların için teşekkür ederim. Prim peşinde koşup söylediğime söylemedim deseydim daha iyi olurdu, bizim insanımız onu seviyor, sağlık olsun.Dostum bu forumda duyumculuk ateşten gömlek giymek. Net emin olduğun konularda yazarsın herkes alkışlar sen öyle başladın eyvallah ama sonrasında twitter duyumcularına bağladın. Biz zaten hergün nevzatı, burhancanı okuyoruz. 2 isim verdin az bilinen adamlardı sözleşme yenilemiş olarak çıktı. Kaynağın hikaye modunu açmış gibi gözuküyor dışarıdan. Eleştirilmek istemiyorsanda bu tarz bilgileri paylaşmazsın nacizane tavsiyem budur. Saygılar..
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
1.60 lık adama fredinho lakabı komik olur
tyler adaaaamsss
Nasıl tokatladıysak Leeds kadrosu herkesin aklında kalmış.Banada Bakke gibi geldi.
bu sezon 20 gol 20 asist yapsa bile max 35'e satabilecegin adamı şimdi 30'a satmamak gerizekalılıktır.Abicim adama 15 verdik, şaka değil bu adamın elimizde patlama ihtimali var. Fener maçı haricinde doğru düzgün oynamadı. Ortada bir risk varsa bunu yöneteceksin kar zarar hesabı yapacaksın. Aksi durumda çok büyük zarar yazarsın. Ben diyorumki 30 üstü bu adam her türlü satılır, hatta 25 üstüne de satar şampiyonluk yolunda katkı vermiş Rashicayı alır yoluma bakarım
Aynı şeyi yazıyorum kaçtır adamlar anlamıyorbu sezon 20 gol 20 asist yapsa bile max 35'e satabilecegin adamı şimdi 30'a satmamak gerizekalılıktır.
fredinho kucuk fred anlamına geldigi icin
Leeds hayatta oyuncu vermez bize. Kanlı bıçaklıyız malum.Nerden cikti bu adam? Bir yandan, Leedsin bazi iyi oyuncularinda ligden düstükleri an kiralik gitme maddesi var diye biliyorum. Diger yandan ama oyuncu halen sakatligindan dönememis ve gecen tedavisinde aksilik cikmis ve anca ilk milli takim arasi sonra dönecekmis diye okudum.
Kafana göre aradan çek çek yaz. Mesajlarımı ssle altına yaz bakalım kim ne demiş kim ne dememiş.İlk benden duyun dediğin İcardi’yi, Okan Buruk ligin son maçından beri tutmak istiyoruz diyor zaten. Burada İcardi Galatasaray’da yazmakla, ilk sen mi bilmiş oldun?
Kerem Demirbay ile ilgili ne sözleşme detayı paylaştın da burada detay yazdım diyorsun? Tum medya bonservis hakkında zaten bilgi verdi?
Gravenberch hayırlı olsun dedin, ses seda yok. Haftaya yeni isimler çıkar dedin, ertesi gün isim düşer düşmez biliyordum çektin; madem biliyorsun ve madem amacın bilgi paylaşmak, e paylaşsaydın ya kardeşim ne diye bekledin?
Ugurcan dedin, Angelinodan önce başka solbekleri de zikrettin. Arkadaş zaten medyada ne çıksa buradan okuduk senin yazdıklarını. Her şeyi derleyip yazarsan eninde sonunda biri tutmuş oluyor zaten onların söyleyip senin söylemediğin ne var da ben bildim diyorsun?
Bana aktarılanı söylüyorum haklısınız desen, kimse burada bu kadar yüklenmez sana. Ama tutup ben duyumculuk yapıcam ve bunu da naber nasılsınız diyerek şov olarak yapacam dersen; tepki gorursun. Yok kaplan belgeseli yok uyumayın bilmem ne.
Peh…
Leeds hayatta oyuncu vermez bize. Kanlı bıçaklıyız malum.
Ali, şu an kulübün vizyonu lig değil Avrupa. Avrupa gibi yerde Zaniolo gibi potansiyeli tavanı dünya klası olabilecek topçular ile oynarsın. Kıçı kırık süper ligde Diagne gibi eşek bile gol kralı oldu.Abicim adama 15 verdik, şaka değil bu adamın elimizde patlama ihtimali var. Fener maçı haricinde doğru düzgün oynamadı. Ortada bir risk varsa bunu yöneteceksin kar zarar hesabı yapacaksın. Aksi durumda çok büyük zarar yazarsın. Ben diyorumki 30 üstü bu adam her türlü satılır, hatta 25 üstüne de satar şampiyonluk yolunda katkı vermiş Rashicayı alır yoluma bakarım
Kim 30 vermişbu sezon 20 gol 20 asist yapsa bile max 35'e satabilecegin adamı şimdi 30'a satmamak gerizekalılıktır.