Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meliksah kendini gülünç duruma düşürmeden son ver bu ise,milleti dalgaya aliyosan da vazgec artik.

Dostum bu forumda duyumculuk ateşten gömlek giymek. Net emin olduğun konularda yazarsın herkes alkışlar sen öyle başladın eyvallah ama sonrasında twitter duyumcularına bağladın. Biz zaten hergün nevzatı, burhancanı okuyoruz. 2 isim verdin az bilinen adamlardı sözleşme yenilemiş olarak çıktı. Kaynağın hikaye modunu açmış gibi gözuküyor dışarıdan. Eleştirilmek istemiyorsanda bu tarz bilgileri paylaşmazsın nacizane tavsiyem budur. Saygılar..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Güzel yorumların için teşekkür ederim. Prim peşinde koşup söylediğime söylemedim deseydim daha iyi olurdu, bizim insanımız onu seviyor, sağlık olsun.

Nerden cikti bu adam? Bir yandan, Leedsin bazi iyi oyuncularinda ligden düstükleri an kiralik gitme maddesi var diye biliyorum. Diger yandan ama oyuncu halen sakatligindan dönememis ve gecen tedavisinde aksilik cikmis ve anca ilk milli takim arasi sonra dönecekmis diye okudum.

Beyler Tielemans’ta 1.90 değildi ama herkes gelmesini isterdi. Fred-Torreira nefes aldırmaz rakip oyunculara. Boylu poslu adam istiyorsak C.Doucoure veya A. Onana gibi adamlar lazım.

Abicim adama 15 verdik, şaka değil bu adamın elimizde patlama ihtimali var. Fener maçı haricinde doğru düzgün oynamadı. Ortada bir risk varsa bunu yöneteceksin kar zarar hesabı yapacaksın. Aksi durumda çok büyük zarar yazarsın. Ben diyorumki 30 üstü bu adam her türlü satılır, hatta 25 üstüne de satar şampiyonluk yolunda katkı vermiş Rashicayı alır yoluma bakarım
bu sezon 20 gol 20 asist yapsa bile max 35'e satabilecegin adamı şimdi 30'a satmamak gerizekalılıktır.

Nerden cikti bu adam? Bir yandan, Leedsin bazi iyi oyuncularinda ligden düstükleri an kiralik gitme maddesi var diye biliyorum. Diger yandan ama oyuncu halen sakatligindan dönememis ve gecen tedavisinde aksilik cikmis ve anca ilk milli takim arasi sonra dönecekmis diye okudum.
Leeds hayatta oyuncu vermez bize. Kanlı bıçaklıyız malum.

Bu arada iyi ki bakambu geldi, keşke ilk maç da oynasaydi, forvet riske girilecek bir mevki değil

İlk benden duyun dediğin İcardi’yi, Okan Buruk ligin son maçından beri tutmak istiyoruz diyor zaten. Burada İcardi Galatasaray’da yazmakla, ilk sen mi bilmiş oldun?

Kerem Demirbay ile ilgili ne sözleşme detayı paylaştın da burada detay yazdım diyorsun? Tum medya bonservis hakkında zaten bilgi verdi?

Gravenberch hayırlı olsun dedin, ses seda yok. Haftaya yeni isimler çıkar dedin, ertesi gün isim düşer düşmez biliyordum çektin; madem biliyorsun ve madem amacın bilgi paylaşmak, e paylaşsaydın ya kardeşim ne diye bekledin?

Ugurcan dedin, Angelinodan önce başka solbekleri de zikrettin. Arkadaş zaten medyada ne çıksa buradan okuduk senin yazdıklarını. Her şeyi derleyip yazarsan eninde sonunda biri tutmuş oluyor zaten onların söyleyip senin söylemediğin ne var da ben bildim diyorsun?

Bana aktarılanı söylüyorum haklısınız desen, kimse burada bu kadar yüklenmez sana. Ama tutup ben duyumculuk yapıcam ve bunu da naber nasılsınız diyerek şov olarak yapacam dersen; tepki gorursun. Yok kaplan belgeseli yok uyumayın bilmem ne.

Peh…
Kafana göre aradan çek çek yaz. Mesajlarımı ssle altına yaz bakalım kim ne demiş kim ne dememiş.
Kompleksten başka bir şey değil burda bana sallayanlar Twitter'da duyum dileniyor. Merhaba yazıyorum, KAPlan belgeseli yazıyorum diye bir küfür yemediğim kaldı, renk katmakta suç, ben makineyim sizler konuş deyince konuşcam sus deyince suscam haklısın.

Yahu en baştan beri bana aktarılanı yazıyorum demişim. Sanki görüşmelere ben gidiyorum kulüp adına. İcardi için haftalarca olmuyor, Arabistan bilmem ne yangın yapıldı şimdi bitince mi böyle oldu, Gravenberch mesajıma bak senin gibiler için neler yazmışım. Tek bir kaynak yok anlamamışsın bile. Uğurcan görüşüldü kardeşim görüşüldü, niye yalan söyleyim Allah Allah.

Gelelim Demirbay'a 2.5 bonservis 1.5 maaş üç yıllık sözleşme ne zaman yazmışım aç bak mesajlar açık, aynı tarihte yazan birini bul getir güvenilir birini ss ile bir daha duyum diye ağzımı açarsam namerdim.

Bekliyorum!

Abicim adama 15 verdik, şaka değil bu adamın elimizde patlama ihtimali var. Fener maçı haricinde doğru düzgün oynamadı. Ortada bir risk varsa bunu yöneteceksin kar zarar hesabı yapacaksın. Aksi durumda çok büyük zarar yazarsın. Ben diyorumki 30 üstü bu adam her türlü satılır, hatta 25 üstüne de satar şampiyonluk yolunda katkı vermiş Rashicayı alır yoluma bakarım
Ali, şu an kulübün vizyonu lig değil Avrupa. Avrupa gibi yerde Zaniolo gibi potansiyeli tavanı dünya klası olabilecek topçular ile oynarsın. Kıçı kırık süper ligde Diagne gibi eşek bile gol kralı oldu.
Adam buraya antrenman eksikliği ve sıkıntılı geldi. Kondisyonu yoktu; ufak ufak süreler oldu onda da 5-6 gollük bir katkısı oldu; yani ölüsü yaptı bunu senin liginde.
Bugün Zaniolo profilinde herhangi bir oyuncuyu avrupadan almak istesen sana kapıyı zaten 30-40m dan açarlar o da şanslıysan. Raşit gibi 6-7 ye alsan en fazla satabileceğin tavanı 10-11 olan adamı orayla kapatmak dümdüz ticari zekasızlıktır; söyleyip duruyorsun ya risk risk diye. Elindeki A segment e hitap eden asseti B-C segment e satılan asset ile aynı fiyata satıp, C segment alıp ''aha bu bana yeter'' demek dümdüz vizyonsuzluktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt