Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Man. United taraftar forumunda Fred icin yorumlar cok cok kotu. 5 metre yanina pas atamiyor, cok sabredildi ilk yilinda yollanmaliydi vs gibi yorumlarin cogu.

hocam o seviyelerden Türkiye'ye düşen her oyuncu için bu yorumlar yapılıyor ki her dönem. Icardi için PSG taraftarının, Torreira için Arsenal taraftarının yorumları..

Onların istediği, hayal ettiği oyuncular bambaşka seviye, ManUtd taraftqrının düşüncesinin bir önemi yok bizim açımızdan.

5 senede 50 kere hoca değiştirdiler, Fred'de nerdeyse her maç kadrodaydı

Bizimkiler fbyi fena trolledi zuhahaha

Uefaya şikayet etmek lazim 5 yıldız forma giydikleri için. Faks yoluyla

Nebiliyim Sergio , ben karamsar bir tipim
sadece mertens--zaniolo--keremle baslasak ilkyarı zaten 2-0 bankoydu. yorulunca mertensi ve zanioloyu cıkarıp morutan ve halili alacaktık.bitecekti

orda zaniolo ve barısın ard arda dizilip mevkisiz oynaması ve de yunus işi sıkıntıya soktu

yine de yunus savunmaya geldi,top cıkardı.kerem izlediğim en kötü macını oynadı.ve geriye hiç yardıma gelmedi

Erden Timur Fred için İngiltere'ye gidiyomuş kanks ve ek olarak Rashica'ya da ilgimiz varmış..
1690405294867.webp

Bu arada 34aries : gelisine sol ayagiyla vurdu ve gol yazmis ( 4 saat once)
Bence Fred degil. Talisca

sülümanskinin floryaya kadar gelme olayı dogrumu acaba ben ihtimal vermiyorum

ki iyiki almamışız bu cocugu

Biz hücum ile bağlantıyı orta saha elemanları ile kurmıyoruz ki. Biz beklerle kuruyoruz bu bağlantıyı genelde.

Gözünüzün önüne getirin biraz Abdül Nelson a Nelson abdüle o Sergio ya o da atağa çıkan beke o arada kanat oyuncusu half space e bek mertens e mertens de kanat oyuncularına ya da icardiye.

Baktığınızda Sergio dan mertens e giden doğru düzgün direkt top yok ki. Rakibi kanatlara gönderip defanstaki takımın aralarındaki mesafeyi açmaya çalışıyorlar.

Ha bu olmadı top mu kaptırdık. Hemen torreira önde baskıya gidiyor Sergio da geriyi toparlayıp tekrar ayağa geçiyor takım.
İşte tam olarak bu durumdan korkuyorum. Beklerin aşırı ilerde olup oyun kurması, Mertensin 10'dan ziyade forvet gibi rakim 30 metrede kalması Sergio'nun top rakipteyken yok olması, top bizden basit ve ezbere oynaması, Torreria'ya aşırı yük binmesi şu 50-60 maçlık periyotta bizi çok zorlar. Hem alternatif oyunculara hem de oyun modeline ihtiyaç var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt