Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
If they can’t pay £20m then Fred stays. He is a Brazilian international for heaven sake. It’s an insult that Gala offered £8.3m He is worth more than £20m... manu taraftarından buna benzer çok mesaj var.. fredden memnunlar aslında alabilirsek çok iyi..
Manu taraftarı da tam bir malmış rakibin orta sahasında de bruyne var sen fredden nasıl memnun olursun

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İcardi kalmak için şampiyonlar ligini önemsedi kurulacak kadroyu bile sordu deniliyor sürekli peki kendi nerede arkadaş tamam bir sağlık sorunu yaşandı ama bu kadar uzatmanın manasi da yok bir an önce takıma katılıp görevini yerine getirmeli ...

Ben fred için erden timurun manchestera gideceğini düşünmemiştim.hani 27-28 temmuz önemli ama zaha gibi surpriz birini de bekliyordum.frede sevinirim olursa

Icardi saçları boyamış, kuramadan İstanbul'a iner

pls: Ctesi ya da Pazar gecesi

Fred işini çözmek lazım
20230727_012650.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

8 temmuz-----zaha ilk haberler --23 temmuz da zaha bitti

14 temmuz ----fred ilk haberler--şu an 12.gündeyiz.
Bunu oglen yazdim,4 saat sonra erden timur manchestera gitti.burdan bizim transfer görüşmeleri genelde 2 haftada sonuçlanıyor anlamını mi çıkarmalıyız?fred yarın 13.gun olacak

Dunku beraberlik cok kotu canimi sıktı. Transfer olsa bile sevinecek heves kalmadi. Istanbulda umarim aliriz su macida onumuze bakariz. Herkes cok pozitif bakiyor herseye transfer ile sampiyonluk gelseydi zamaninda fener anelkalarla carloslar la naniler le hersene sampiyon olurdu. Onun icin en kisa zamanda takimin toparlanmasi lazim. Icardi geliyorsa gelsin yoksa uzatmanin bir anlami yok gecen sene bitti gitti onumuze bakmamiz lazim.

Fabrizio hiç Paredes haberi yapmış mıydı
Paredes i avrupadan çok yazan oldu

Şimdiye kadar bize Angelino ve Icardiyi yazdı ve aldık

Demek istediğim paredes yazmadiysa, emin olduğu haberleri yazıyor diyebiliriz

Fred işi ciddi boyutlardadır diye düşünüyorum
Bir de bu adam ısrar ettiği haberleri rtliyor
Fredle ilgili taa en başta United tan ayrılacak paylaşımına bir taraftarımız Galatasaray ? Yazmıştı da yorumu başa tutturmuştu Ig'da
Sonra haber yapıp..yaptığım hiçbir şey tesadüf değil tarzı bir şey paylaşmıştı

If they can’t pay £20m then Fred stays. He is a Brazilian international for heaven sake. It’s an insult that Gala offered £8.3m He is worth more than £20m... manu taraftarından buna benzer çok mesaj var.. fredden memnunlar aslında alabilirsek çok iyi..
Genel olarak transfer politikaları rezalet ötesi, tonla para çarçur ettiler, ucuz satışlar yaptılar bol bol.. şimdi de bu mu akıllarına gelmiş, 1 sezonluk sözleşmesi kalan topçuya 20m istemek

Dunku beraberlik cok kotu canimi sıktı. Transfer olsa bile sevinecek heves kalmadi. Istanbulda umarim aliriz su macida onumuze bakariz. Herkes cok pozitif bakiyor herseye transfer ile sampiyonluk gelseydi zamaninda fener anelkalarla carloslar la naniler le hersene sampiyon olurdu. Onun icin en kisa zamanda takimin toparlanmasi lazim. Icardi geliyorsa gelsin yoksa uzatmanin bir anlami yok gecen sene bitti gitti onumuze bakmamiz lazim.
Biz fbye benzemeyiz dert etme

Fabrizio hiç Paredes haberi yapmış mıydı
Paredes i avrupadan çok yazan oldu

Şimdiye kadar bize Angelino ve Icardiyi yazdı ve aldık

Demek istediğim paredes yazmadiysa, emin olduğu haberleri yazıyor diyebiliriz

Fred işi ciddi boyutlardadır diye düşünüyorum
Bir de bu adam ısrar ettiği haberleri rtliyor
Fredle ilgili taa en başta United tan ayrılacak paylaşımına bir taraftarımız Galatasaray ? Yazmıştı da yorumu başa tutturmuştu Ig'da
Sonra haber yapıp..yaptığım hiçbir şey tesadüf değil tarzı bir şey paylaşmıştı

Fredin menajeri, fabrizioyla arkadas.

arka sayfalarda prowse falan nerden çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt