Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağda zaniolo oynar
Dün bi herif diyordu mantıklı geldi
Kerem solda zaha ortada icardinin arkasında olacak diziliş olarak. Savunma düzenimiz böyle olacak kerem bekine daha fazla yardım eder diye zahadan. Hücumda ise atak düzenine göre değişmeli oynayacaklar. Kerem zaten solda topu alınca kendini içeri atıyor. O içeri girince zaha onun boşalttığı sol forveti dolduracak ve en faydalı olduğu bölgeye geçmiş olacak .falan filan
Zaha önde pres ve defansa yardım konusunda iyiydi hatta bir yerde görmüştüm oynadığı mevkide top kapma da ilk 4'te diye.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

wanda nara gercekten o hastalıga mı yakalandı,onu da bilmiyoruz.arjantin basını cok üfürüyor.kadın gayet iyi şu an.bence artık arjantin basınından haber kovalamayı bıraksın taraftar

yanız icardi gibi 2-3 yıldız derken erden timur zaha evet bu kategoriye dahil ama fred degil.joao felix veya dybaladır star

Şu benzetme de olabilir yıldız ama takımında mutsuz ve/veya gözden düşmüş çıkarılmış. Bu arada adres iyi oyuncudur yıldız noktasında haklılık payın olsada. Gelir gelmez o ayrı. Bence bir isim daha var. Hissiyat elbette

Sağ kanatta maçı yok gibi gözüküyor ama maç içinde sağ kanat ile yer değiştirerekte oynuyor.

Ben izlerken hiç denk gelmedim. Santrafor olarak oynadığını gördüm ama o zaman bile sola yakın pozisyon alıyordu hep ama tabi her maçını izlemiyorum. Youtube videolarında falan son 5 yılda hiç sağ kanatta olduğu sekans var mı?

zaha 200 mac sag kanat oynadı dedi orhan uluca

Fbli kolpacı 1 gazeteci Galatasaray Talisca ve kulübüyle anlaşması yakın tarzında 1 haber yapmış.Ve Fb daha teklif yapmamış çıkan haberler yalan transfer çalımı gibi gösterecekler diyo da bence bu iş tam tersi gibi..

Fbli kolpacı 1 gazeteci Galatasaray Talisca ve kulübüyle anlaşması yakın tarzında 1 haber yapmış.Ve Fb daha teklif yapmamış çıkan haberler yalan transfer çalımı gibi gösterecekler diyo da bence bu iş tam tersi gibi..
Kim ? Erden Timur bence taliscayi istiyor

Ben izlerken hiç denk gelmedim. Santrafor olarak oynadığını gördüm ama o zaman bile sola yakın pozisyon alıyordu hep ama tabi her maçını izlemiyorum. Youtube videolarında falan son 5 yılda hiç sağ kanatta olduğu sekans var mı?

Bu video da 1. dakikadan itibaren bir kaç pozisyon var. Bu arada bizde sağ kanat oynamaz Zaha Mertens rolünde 2. Forvet gibi daha serbest oynar ön alan baskısını da iyi yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt