Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
O albüm ülkenin en iyi pop albumugeçen gün kuzu kuzu sarkısıyla uyandım sergio. yataktan kalktım zihnimde kırıldı kolum kanadım olmadı tutunamadım diye basladı. gün boyu sürdü. ne yıllardı bee
Peki kadro mühendisliginden kasıt sağ tarafa defansif yönü güclu bir kanattmii almak zorundayizEyvallah sizin fikrinizdir saygı duyarım ama ben öyle düşünmüyorum.
Eğer bir kadro mühendisliğinden bahsediyorsak ilk alınması gereken adamların başında Rashica gelir
İŞTEE BUUUUUUUUUUGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
En efsane albümü ilk albümüO albüm ülkenin en iyi pop albumu
haydaaaaaaaaa
Adam sıkıntı yaşamasa sorunlu olmasa buralara düşer mi, ayrıca birsürü teklif geldiğini Erden Timur bile söyledi 20 ye 25 e satmayan biziz.Zaniolo nöbeti oldu madem samimi olalım, 35 milyon çıkış maddesi az bulunacak diyen arkadaşlar özellikle cevap verirse sevinirim Zaniolo'nun çıkış maddesi olmasa şu anki haliyle kaçınız 35 milyon edeceğine veya ettiğine inanırsınız? Hani 25 m verilse satılmayacak bir oyuncu mu?
Son oynadığımızdan sonra inanan benim gözümde polyannadır ve bunu sadece transferler açıklamayız ben herhangi hazır bir şey göremedim ne plan, ne oyun ne de oyuncu. Zalgris bile bizi eleyebilir yani şimdi bunu düşünmeyen yoktur ama güvendiğimiz şey kendimizden çok adamların beceriksizliği.Takım niye zamanında kurulmadı şikayeti yapilirda şampiyonllar ligine katilacagimiza inanan var mı demek saçma geliyor bilmiyorum. Ha transfer yapmazsak elenirizde o baska
Zanioloya 25m kemiksiz satalim
maalesef bu kadroya uymayacak gibi durmakta
@Uğur İz gelen parayla hayvani bir 8 ve rashica ve joao felix cekelim
Boey'inde önünde yardıma gelmeyen bir kanat olunca defansif açıdan zorlandığını gördük çok defa. Oradaki konu kanatlar üzerinden konuşulduğu için Rashica'nın katkısından bahsediyorum. Ayrıca adam zaten bizde sağ kanat oynadı asıl mevkisi sol kanattı bize gelmeden önce. Kerem İcardi'nin arkasına geçerse o bölgede de kullanabiliriz. Zaha'nın da sağ kanatta neredeyse 200 maçı var. Yani şöyle bir şey kurgulanabilir;Peki kadro mühendisliginden kasıt sağ tarafa defansif yönü güclu bir kanattmii almak zorundayiz
O zaman bence sağ bekte boey gibi adam varken bence buraya değil angelinho un önüne defansif bir kanat almak gerekir.kadro mühendisligi bunu gerektirir.
Hepsinden önce bizim takım savunmasını daha iyi yapmamız lazım.orta sahayı daha iyi kurgulamamiz lazim.
Yani biz takım olarak defansif zaafiyetimizi neden kanatlara defansif oyuncu alarak çözmeye çalisiyoruz onu anlamiyorum.
4231 ve 442 de zaniolo ve zaha inşallah çöp ilan edilmez ondan tırsıyorum. İkiside gram defans yapmayı sevmeyen adamlar.Çift 8 4/3/3 bu takımın oyunu
Okan hoca kaçıncı hafta çözecek bakalım