Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyvallah sizin fikrinizdir saygı duyarım ama ben öyle düşünmüyorum.

Eğer bir kadro mühendisliğinden bahsediyorsak ilk alınması gereken adamların başında Rashica gelir
Peki kadro mühendisliginden kasıt sağ tarafa defansif yönü güclu bir kanattmii almak zorundayiz
O zaman bence sağ bekte boey gibi adam varken bence buraya değil angelinho un önüne defansif bir kanat almak gerekir.kadro mühendisligi bunu gerektirir.

Hepsinden önce bizim takım savunmasını daha iyi yapmamız lazım.orta sahayı daha iyi kurgulamamiz lazim.

Yani biz takım olarak defansif zaafiyetimizi neden kanatlara defansif oyuncu alarak çözmeye çalisiyoruz onu anlamiyorum.

golü kemal abi kendi kalesinde görecekmiş gibi bir hissiyat doğdu suan

Zaniolo nöbeti oldu madem samimi olalım, 35 milyon çıkış maddesi az bulunacak diyen arkadaşlar özellikle cevap verirse sevinirim Zaniolo'nun çıkış maddesi olmasa şu anki haliyle kaçınız 35 milyon edeceğine veya ettiğine inanırsınız? Hani 25 m verilse satılmayacak bir oyuncu mu?
Adam sıkıntı yaşamasa sorunlu olmasa buralara düşer mi, ayrıca birsürü teklif geldiğini Erden Timur bile söyledi 20 ye 25 e satmayan biziz.

Takım niye zamanında kurulmadı şikayeti yapilirda şampiyonllar ligine katilacagimiza inanan var mı demek saçma geliyor bilmiyorum. Ha transfer yapmazsak elenirizde o baska
Son oynadığımızdan sonra inanan benim gözümde polyannadır ve bunu sadece transferler açıklamayız ben herhangi hazır bir şey göremedim ne plan, ne oyun ne de oyuncu. Zalgris bile bizi eleyebilir yani şimdi bunu düşünmeyen yoktur ama güvendiğimiz şey kendimizden çok adamların beceriksizliği.

İcardi kap bugun gelsin uçuş bilgileri v.s yarın akşama kadar karşılama hazırlıkları yapılsın.

Ulan düşünüyorum düşünüyorum

O kadar para verip yatırım yaptığın Zaniolo'nun en iyi oynadığı yer sağ kanat. O kadar maliyetin altına girip fark yaratması için getirdiğin Zaha'nın en iyi oynadığı yer sol kanat

Kerem ya forvet arkası oynamayı öğrenecek ya da kulübeye gidecek ve 4-3-3'e döneceğiz. Başka çıkar yol göremiyorum

Peki kadro mühendisliginden kasıt sağ tarafa defansif yönü güclu bir kanattmii almak zorundayiz
O zaman bence sağ bekte boey gibi adam varken bence buraya değil angelinho un önüne defansif bir kanat almak gerekir.kadro mühendisligi bunu gerektirir.

Hepsinden önce bizim takım savunmasını daha iyi yapmamız lazım.orta sahayı daha iyi kurgulamamiz lazim.

Yani biz takım olarak defansif zaafiyetimizi neden kanatlara defansif oyuncu alarak çözmeye çalisiyoruz onu anlamiyorum.
Boey'inde önünde yardıma gelmeyen bir kanat olunca defansif açıdan zorlandığını gördük çok defa. Oradaki konu kanatlar üzerinden konuşulduğu için Rashica'nın katkısından bahsediyorum. Ayrıca adam zaten bizde sağ kanat oynadı asıl mevkisi sol kanattı bize gelmeden önce. Kerem İcardi'nin arkasına geçerse o bölgede de kullanabiliriz. Zaha'nın da sağ kanatta neredeyse 200 maçı var. Yani şöyle bir şey kurgulanabilir;

---------------------İcardi--------------------

Rashica------------Kerem---------------Zaha

Zaten bunlar maç içinde yer yer değişerek oynayacaklarından çok daha ilginç bir taktik ortaya çıkar.

Orta saha için 8 numaraya transfer bekleniyor zaten ona göre konuşuyoruz her adam olmaz diyoruz dinamik ve topla iyi kötü az da olsa dripling yapabilecek biri gelsin diyoruz. Sırf kanadın birini destek oyuncusu yaptık diye defansif sorunlar elbette çözülmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt