Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E o zaman emre mor'u alsaydık ondan tekniği yok.

Topsuz oyunu, oyun zekasını, pozisyon bilgisini, takım oyununu çok hafife alıyorsunuz.

ondan sonra morutan daha iyi topçu gibi gelir tabi :D

Çeşitlilik iyidir şu an elimizdeki kanatlar hep benzer tarzda.. Zaha gibi hem dar hem geniş alanda etkili bitirici bir fırsat class kanat ihtiyacımız vardı bu transfer sonrası ben de rashicaya olumlu bakmaya başladım ..
Lakin forumda hala çok abartıldığını düşünüyorum .. Rasitin bu kadar üstün meziyetleri varsa başka takımların illa dikkatini çekerdi neredeyse somut hiçbir haber görmedim.. Erden basgan gereğini yapıp uygun bir maliyetle getirecektir

55 maç oynanacak, TR kupasını atarsan 50 maç, Nelsson oynar.

Eminle Kaan niye var zaten hiç oynamayacaklarsa.

Yabancı stoper falan alamayız 5-10 maç için.

TR Kupası hariç ön elemelerde bir kaza yaşamazsak minimum 51 şu an. TR kupası ve Avrupa'da gruplardan çıkarsak oynayacağımız turlarla 60'a kadar yolu var. Yabancı stoper ille alalım demiyorum ama Kaan ve Emin rotasyonda gayet tamam olsa da olası stoperlerden birinin uzun vadeli (atıyorum 2 aylık) ciddi sakatlığı durumunda büyük maçlarda, Avrupa'da biraz kaygı verir Emin'le Kaan'la oynamak. Ha diyeceksin yeni gelecek yabancı bir stoper çok daha fazla mı güven verir? Bilmiyorum. Sadece beyin jimnastiği yapıyorum ama gelecek adama göre değişir herhalde ne kadar güven vereceği.

Geçen haftaya kadar bazen bunu da düşünerek alacağımız orta sahayı stoper de oynayabilen Dendoncker gibi 6-8'lerden mi alsak diye aklımdan geçiyordu, mesela Nelsson uzun vadeli sakatlanırsa ve Kaan/Emin güven vermiyorsa onu stopere çekeriz diyordum ama Zaha'dan sonra oyun kurucu nitelikli bir 10 numara sanki ana plandan çıkmış gibi, bu sefer alacağımız orta sahanın bir 8 numaranın ofansif özelliklerini (oyun kurma, anahtar pas, vs) de iyi taşıması gerekiyor gibi. Hem onu iyi yapacak hem de gerekirse güvenilir şekilde 2 ay stoper oynayabilecek kaç orta saha var dünyada ve kaçını alabiliriz bilmiyorum.

Zamanın sakat olmadığını söyledik burda açlıklara videosunda buna vurguda yaptılar f5liler yediremedi kendine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt