Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TR Kupası hariç ön elemelerde bir kaza yaşamazsak minimum 51 şu an. TR kupası ve Avrupa'da gruplardan çıkarsak oynayacağımız turlarla 60'a kadar yolu var. Yabancı stoper ille alalım demiyorum ama Kaan ve Emin rotasyonda gayet tamam olsa da olası stoperlerden birinin uzun vadeli (atıyorum 2 aylık) ciddi sakatlığı durumunda büyük maçlarda, Avrupa'da biraz kaygı verir Emin'le Kaan'la oynamak. Ha diyeceksin yeni gelecek yabancı bir stoper çok daha fazla mı güven verir? Bilmiyorum. Sadece beyin jimnastiği yapıyorum ama gelecek adama göre değişir herhalde ne kadar güven vereceği.

Geçen haftaya kadar bazen bunu da düşünerek alacağımız orta sahayı stoper de oynayabilen Dendoncker gibi 6-8'lerden mi alsak diye aklımdan geçiyordu, mesela Nelsson uzun vadeli sakatlanırsa ve Kaan/Emin güven vermiyorsa onu stopere çekeriz diyordum ama Zaha'dan sonra oyun kurucu nitelikli bir 10 numara sanki ana plandan çıkmış gibi, bu sefer alacağımız orta sahanın bir 8 numaranın ofansif özelliklerini (oyun kurma, anahtar pas, vs) de iyi taşıması gerekiyor gibi. Hem onu iyi yapacak hem de gerekirse güvenilir şekilde 2 ay stoper oynayabilecek kaç orta saha var dünyada ve kaçını alabiliriz bilmiyorum.
Eminle Kaan’dan daha iyi stoper alıp mevcutlar hiç sakatlanmazsa ne olacak peki?

O çok iyi stopere verdiğimiz 10 m euro bütçe nereden karşılanacak ya da zira onlardan daha iyi stoperi de ucuza alamayız muhtemelen.

Gerçekten sıktı bu Raşidza muhabbeti. 10 milyon euro filan belli ki talepleri bunu vermeyi doğru buluyor musunuz şimdi? Erden Timur'un açıklamasına bakın ne diyor: "UCL kadrosu kurmamız lazım bütçeyi ona göre kullanıyoruz." tutup Raşid'e 8-10 veremeyize getirdi resmen ki haklı. 4-5 bişeye düşerse alırız zaten ne bu ya her dakika raşidza raşidza yeter.

Abi niye moral bozuyorsunuz ki Zaha da herhangi bir bilgi var mıydı, yine aynı bilinmezlikle bir transfer anında açıklanabilir bu açıdan bakın...

E o zaman emre mor'u alsaydık ondan tekniği yok.

Topsuz oyunu, oyun zekasını, pozisyon bilgisini, takım oyununu çok hafife alıyorsunuz.

ondan sonra morutan daha iyi topçu gibi gelir tabi :D
Emre Mor teknik degil ki hızlı oyunu mental problemleri var.Rashida klasik takım oyuncusu.Morutan yaratıcı oyuncu pozsiyon bilgisi konusunda sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum defansif katkı dışında Rashida nin Morutandan artışı yok renkdas.

Yok uçak hazır bekliyor yok +2 kişi donebilirler yazık yaw artık yalanciyi silkmeleri lazım yoksa bu işin boku çıkacak..

İcardi yarın gece gelmiyor muymuş?

Ulan bari o gelseydi bee... Sabah haberler çok güzeldi ne oldu yine neden ertelenmiş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt