Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gkn kargonun bu kadar hızlı büyümesini neye borclusunuz diye sordu biri
Yaw

Eminle Kaan’dan daha iyi stoper alıp mevcutlar hiç sakatlanmazsa ne olacak peki?

O çok iyi stopere verdiğimiz 10 m euro bütçe nereden karşılanacak ya da zira onlardan daha iyi stoperi de ucuza alamayız muhtemelen.

Nelsson'un geldiği döneme benzer nitelikte biri alınırsa o sakatlıklar yaşanana kadar da birkaç maç rotasyonda oynatılıp ısındırıldıysa olabilir. Bütçe mevzusunu bilemem elbette ama bu transfer olursa zaten Nelsson'un satışına hazırlık niteliğinde de olacak. Onun alternatifini gitmeden almak gibi. Yani aslında bütçesi orada gizli diyebiliriz, elbette satış yapmadan almak nakit akışı bakımından zor ve aynı zamanda riskli de durum ama işte ben sezon başından olası riskleri söylüyorum.

Sonuçta as stoperin uzun süreli sakatlandığında yerine koyacağın adama birkaç ay oynayacağın en üst seviye maçlar dahil güvenemiyorsan o kadro planlamasında hata vardır. Ben şahsen tam güvenemiyorum. Hoca CL maçında da Kaan-Emin'le oynarız, problem olmaz diyebiliyorsa amenna...

Bir de orta saha transferinde stoper de oynayabilecek birini tercih etmek fikri hakkında bir şey dememişsin? Bahsettiğin bütçe mevzusunu çözecek fikir o çünkü.

Orta saha
Icardi
Gunay

2 yerli oyuncu

Agustos ayinin sonuna dogru rashica

Ve olursa son haftalar bir firsat transferi

Böyle bir senaryo bekliyorum yapilan aciklamalara göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt