Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'nelson kalmak istediğini söyledi'

Bizim taraftar cidden bazen komple Fenerlilere bagliyor.

Mactan sonra Nelsson gitmek istedigi icin böyle kötü oynuyor veya maci satti falan diye oyuncuyu töhmet altinda birakan salaklar vardi. Allah akil fikir versin.

İcardi'yi severim sonuna kadar da savunurum ama bu kan meselesi direkt bahane.

Sen gel önden başla antrenmanlara Wanda karısı arkadan gelir kan değerleri normale dönünce.

Tamam sağlık falan filan eyvallah ama artık boku çıktı bu işin sonunda hiç alamayacağız gibi düşünmeye başladım. Umarım öyle bir şey olmaz.

Böyle yazdım da şimdi içimden de diyorum ulan yeter ki gelsin ne zaman gelirse gelsin biraz daha bekleriz. İcardi transferi buradan olumsuz sonuçlanırsa Allah korusun ciddi yıkım olur.

Wanda ve İcardi uçuştan önce doktorla görüşecekmiş, doktor uçuş için sıkıntı yok derse tamammış. O yüzden net bir tarih verip heyecan yaptırmak istemem, ama yakındır dedi.

Gerçekten sıktı bu Raşidza muhabbeti. 10 milyon euro filan belli ki talepleri bunu vermeyi doğru buluyor musunuz şimdi? Erden Timur'un açıklamasına bakın ne diyor: "UCL kadrosu kurmamız lazım bütçeyi ona göre kullanıyoruz." tutup Raşid'e 8-10 veremeyize getirdi resmen ki haklı. 4-5 bişeye düşerse alırız zaten ne bu ya her dakika raşidza raşidza yeter.
Ya ben bunu ta haziranın başında yazdım pukkicim, akıl var mantık var Raşit’e zaten 8-10 gibi paralar vermek istesek bizdeyken kulübüyle anlaşır alırdık. Kelepire getirmek istiyoruz çünkü İngiliz kulüplerin ne derece mal oldukları istemedikleri oyuncuda para düşünmedikleri aşikar.
Adam bizden başkasına gitmek istemiyor, kulübü kıvama getirmek üzereyiz zaten ama bizim taraftar Raşit gelsin hemen gelsin.
Eylülden mayısa 9 ay futbol oynanacak ülkede(ağustosu saymıyorum yetişmeyebilir sonuçta) daha temmuzda sezon bitti kafasına geldik.

Erden Timur: "Yerli oyuncularla ilgili önümüzdeki günlerde gelişmeler olacak. Yerli kuralından dolayı bunu TFF'de de dile getiriyorum. Teklifler de geliyor oyuncularımıza ama bu kuraldan dolayı Türk oyuncuların Avrupa'daki önlerini de tıkıyoruz."

ewt en önemli transfer bu

Özcimbomlu tff baskanimiza ve reise ricada bulunulsun. 9+2 yapsinlar bu iş sulh icinde cözülsün. Yoksa gereksiz adamlara gereksiz paralar gömülecek. Bi şeye derman da olmayacaklar.

Arjantin’de saat daha öğlen 12, akşama doğru netleşir yarın ki uçuş durumu Icardi’nin

Özcimbomlu tff baskanimiza ve reise ricada bulunulsun. 9+2 yapsinlar bu iş sulh icinde cözülsün. Yoksa gereksiz adamlara gereksiz paralar gömülecek. Bi şeye derman da olmayacaklar.
kuralla ilgili gibi anladım ben orayı
kural değişirse bazı herifleri yollayacağız gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt