Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beka bekayi alak işte bir de genç olsun.Bjk bile alabiliyordu biz hayli hayli çözeriz.Bize karşı çok iyi oynamıştı , rusyada baya iyiydi

Muhabirlerimize saldırı söz konusu
Bir işe yaramasalar da bizim muhabirlerimizdir
1 KOÇ. keyfi istedi diye millete saldırıyor
GSli hukukçular derneğini göreve davet edelim

Nelsson'un geldiği döneme benzer nitelikte biri alınırsa o sakatlıklar yaşanana kadar da birkaç maç rotasyonda oynatılıp ısındırıldıysa olabilir. Bütçe mevzusunu bilemem elbette ama bu transfer olursa zaten Nelsson'un satışına hazırlık niteliğinde de olacak. Onun alternatifini gitmeden almak gibi. Yani aslında bütçesi orada gizli diyebiliriz, elbette satış yapmadan almak nakit akışı bakımından zor ve aynı zamanda riskli de durum ama işte ben sezon başından olası riskleri söylüyorum.

Sonuçta as stoperin uzun süreli sakatlandığında yerine koyacağın adama birkaç ay oynayacağın en üst seviye maçlar dahil güvenemiyorsan o kadro planlamasında hata vardır. Ben şahsen tam güvenemiyorum. Hoca CL maçında da Kaan-Emin'le oynarız, problem olmaz diyebiliyorsa amenna...

Bir de orta saha transferinde stoper de oynayabilecek birini tercih etmek fikri hakkında bir şey dememişsin? Bahsettiğin bütçe mevzusunu çözecek fikir o çünkü.
Nelsson gibi güvenilir birisini bulmak bana zor geliyor, makul bir çözümü herkes isterdi ama hem kontenjan hem de bütçeyi güncelde yapbozun en zor parçası olan 8e harcayıp az adam alınmasını tercih ederim.

Diğer soruda da 8 numara ihtiyacı farklı özellikler barındırması gerektirdiği için bir de stoper oynayabilen birisi çok pahalı olur diye düşünüyorum.

Bu noktada Boey’in yeri geldiğinde ya da gerekli olduğunda o rolü alabileceğini düşünsem de, hoca Kaan’a ve özellikle Emin’e güveniyor, yoksa Stoke City teklifi kabul edilebilir kanısındayım.

icardi ile anlaşılmış belli. ne zaman gelir ne zaman hazır olur o belli değil.. bakambudayız.. zaha sakatlığı kötü oldu uzun zaman almasa iyi olur.. torreira döner ise iyi bir şekilde, idare edeceğiz artık bir anda transfer gelmeyecek gibi.. oyuncu satmak istiyoruz belli ki ama hangisini satsak diye belirsizlik var.. yerlilere de teklif var ama sınır yüzünden problem oluyor.. bu süreci iyi idare etmek okan hocaya kalmış durumda bence.. bir şekilde başarılı olmak zorunda yeniler gelene ve adapte olana kadar..

Birde bilerek yedirdi golleri diyenler vardi.
Bunu demek insanlık dışı bir olay iyi görmemişim şu an forumda olmazdı çünkü.

Kendilerine iftira atılsa saldırıya geçecek tipler insanların yediği ekmeğe çamur atıyorlar.

Erden Timur, sosyal medyada yazılan futbolcu isimlerinin, transferleri ciddi manada uzattığını açıkladı.

"Bir oyuncuyla ilgili 50-60 bin tweet atılınca, 'Çok almak istiyorlar. Zaten taraftar baskısı da var' diyorlar ve 'En iyisi biz direnelim' diyorlar."

İ
Erden Timur'un net konuşamadığı yerde bu kim ki bu kadar net bilgi veriyor?

Bence yine gelmeyecek. Onun gelişi en iyi ihtimalle önümüzdeki haftanın ortaları olur.
Erdem Timur doğru olanı yaptı. Net saat gün belirtmeye gerek yok. Son anda bir şey çıktı sağlık konusu var ortada. Net olan şey İcardi yarın akşam Türkiye de . Kaynaklar sağlam. Aksilik olmazsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt