- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Erden başkanın taraftar nezdinde popülaritesi acayip şu basın toplantısını bile youtube de 10 binin üstü izlettirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mevzu nene kansız, ne pislik bir herif bu ya
birini tuttursa yeterMelikşah Uğurcan konusunda yanıldı. Olsun Kamada, Fred ve Rasicha gelecek dedi rahat olalım.
Nelsson gibi güvenilir birisini bulmak bana zor geliyor, makul bir çözümü herkes isterdi ama hem kontenjan hem de bütçeyi güncelde yapbozun en zor parçası olan 8e harcayıp az adam alınmasını tercih ederim.Nelsson'un geldiği döneme benzer nitelikte biri alınırsa o sakatlıklar yaşanana kadar da birkaç maç rotasyonda oynatılıp ısındırıldıysa olabilir. Bütçe mevzusunu bilemem elbette ama bu transfer olursa zaten Nelsson'un satışına hazırlık niteliğinde de olacak. Onun alternatifini gitmeden almak gibi. Yani aslında bütçesi orada gizli diyebiliriz, elbette satış yapmadan almak nakit akışı bakımından zor ve aynı zamanda riskli de durum ama işte ben sezon başından olası riskleri söylüyorum.
Sonuçta as stoperin uzun süreli sakatlandığında yerine koyacağın adama birkaç ay oynayacağın en üst seviye maçlar dahil güvenemiyorsan o kadro planlamasında hata vardır. Ben şahsen tam güvenemiyorum. Hoca CL maçında da Kaan-Emin'le oynarız, problem olmaz diyebiliyorsa amenna...
Bir de orta saha transferinde stoper de oynayabilecek birini tercih etmek fikri hakkında bir şey dememişsin? Bahsettiğin bütçe mevzusunu çözecek fikir o çünkü.
bizim muhabirleri teker teker mahkemeye vermeye, tehdit etmeye başlamışlarmevzu ne
Erden timur yalan soyluyodur.Trabzonspor ile görüşmelere başladık demişti.
Bunu demek insanlık dışı bir olay iyi görmemişim şu an forumda olmazdı çünkü.Birde bilerek yedirdi golleri diyenler vardi.
Batman de İcardi miTryi gothama benzetiyorum. yozlaşmışlık arşa ulaştı
Erdem Timur doğru olanı yaptı. Net saat gün belirtmeye gerek yok. Son anda bir şey çıktı sağlık konusu var ortada. Net olan şey İcardi yarın akşam Türkiye de . Kaynaklar sağlam. Aksilik olmazsaErden Timur'un net konuşamadığı yerde bu kim ki bu kadar net bilgi veriyor?
Bence yine gelmeyecek. Onun gelişi en iyi ihtimalle önümüzdeki haftanın ortaları olur.