Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.707
- 101.891
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tutacağız kesin, Avrupa maçlarında yerine göre 3lü çıkarız zaten.Ne yapmalıyız sence
Bence kadroda tutmak lazım ama maaşı da alternatif olmak için çok pahalı
En az 1800 dakika falan vermeyeceksek yanlış yapmış oluruz bence
Cenazemiz var şu anda transfer falan aklıma gelmiyor. Tesadüfi olarak baktım. İyi akşamlar.
Arkadaşlar affınıza sığınarak şu karşılaştırma sitesinin birebir karşılaştırmalarını buraya taşıyorsunuz ama tek başına bu istatistikler bir şey ifade etmiyor. Lig farkı, takım farkı, takım içindeki rol farkı, takımın oyun anlayışı bir sürü parametre var. Açıkçası hiç gerçekçi ve bu istatistikler üzerinden yorum yapılacak yapıda değiller. Yani Fredle, Oliveira nasıl kıyas edilebilirki. Yanlış anlaşılmasın Fred daha iyidir veya kötüdür demiyorum ama kıyas yapamazsın yani.
belli olmuyorBunlar markalardan deli para kazanıyorlar sanırım... Her paylaşımlarında bir marka ön plana çıkıyor... Burada 2...
ZAHAHA HA HA HAsakat oyuncuyu bize itelemişler arkadaşlar
Basin sagolsun.Cenazemiz var şu anda transfer falan aklıma gelmiyor. Tesadüfi olarak baktım. İyi akşamlar.
Diyelim ki Fred geldi, Sergio Fred Lucas nasıl olur sizce admirim?Tutacağız kesin, Avrupa maçlarında yerine göre 3lü çıkarız zaten.
Tadici en son 2 yıl önce izlemiştim ozaman tempoda vardı şu an tempo bitmiş ama iş görür aklıylaBizden iyi olduklari bölge suan göremiyorum. Tadic derdik belki ama oraya da zaha geldi
Başın sağ olsun reisCenazemiz var şu anda transfer falan aklıma gelmiyor. Tesadüfi olarak baktım. İyi akşamlar.
Başınız sağ olsun.Cenazemiz var şu anda transfer falan aklıma gelmiyor. Tesadüfi olarak baktım. İyi akşamlar.
ben 3 saydımBunlar markalardan deli para kazanıyorlar sanırım... Her paylaşımlarında bir marka ön plana çıkıyor... Burada 2...