Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz da Gio Reyna ekibimize neler katar bunu konuşalım

Sürat teknik ve hücum zekasıyla hem forvet arkasında hem kanatlarda aşırı fayda verir kanısındayım

Sergio Porto’da benzer düzende 10 no oynuyordu, Fred box to box gibi daha çok.

O sezon 20 gol 6 asisti var

Juve’yi de 9 kişi kalıp elemişlerdi frikikten atmıştı, fiziği iyi olduktan sonra her türlü katkı verir.
okan hoca hiç düşünmedi ama sergioyu 10 numara olarak. mertens yokken bile mata oynadı rashica bile oynadı sergio oynamadı.

ya zaten ikisi arasında vs olsa daha mantıklı

salih düz bi oyuncu extrası olmayan işini yapan bi herif

konu torreiyı yedeklemeyse salih
yeni gelecek 8 noyu yedeklemeyse keremi seçerdim

orada ki öznem orhan ulucanın durmadan suat serdar güzellemesi
herif barış özbeğin kaarnasyonu

şu isimlerle vs. yapınca biri acaba işin içinde para varmı diye düşündürtüyor
Ben Salih' i ilk 11 için düşünüyorum. Torreira, hocanın da dediği gibi bir tık önde daha serbest şekilde pres ve dripling yapacak. Ofansif olarak da Oliveira-Mertens-Zaha filan oynar hesabı (Zaha SS). Farklı düşünüyoruz anlaşılan...

Allah iyilik versin Wanda'ya. 5 sayfadır okuduğum kadarıyla iyiymiş.

Bu arada İcardi Bakambu Halil kalitesinde bir forvet rotasyonu en son sanırım Burak Drogba dönemi olmuştu.

sergio'da beni en rahatsız eden özellik paniği

kendisinden zaten hulk gibi milleti yıkıp 5 kişi geçmesini beklemiyoruz da top ayağına geldiğinde biraz daha sakin olmalı.

daha 2 gün önce 1 dk içinde 2 kez top dikti rastgele. bu tecrübede ve kalitede bir oyuncuya yakışmıyor
Bence fiziğine güvenmiyor. Selçuk sendromu olmaz inşallah

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sadece şut atarken değil ki. Sezonaa her ikili mücadelede yerde kalarak başladı 3-4 maç, sonra dediğin yükseliş kısmı geldi. Düştükten sonra yine her ikili mücadelede yerde kalmaya başladı. Üstelik diri değilken çok zorlama hareketler yapıyor, alayım döneyim falan demek yerine çok zorlama bir uzun top veya hatta rastgele bir top deniyor. Özelliklerini de sahaya yansıtamıyor maalesef.
O bence laubalilik, hiç bir pozisyonda düşmez normalde. Sergio ağır bir adam ama hem kondüsyonu hem de dengesi iyi yani laubali olmasa kimse öyle düşüremez.

Ben Salih' i ilk 11 için düşünüyorum. Torreira, hocanın da dediği gibi bir tık önde daha serbest şekilde pres ve dripling yapacak. Ofansif olarak da Oliveira-Mertens-Zaha filan oynar hesabı (Zaha SS). Farklı düşünüyoruz anlaşılan...

vallah mustafacağım
torreira-salih

ortasahası ile ne oyun kurabilirsin ne atak
takım 6/4 diye ikiye ayrılır

torreiranın yanına bağlantı oyuncusu lazım
iöyle atletik bir bağlantı oyuncusu
gouendizi kessi gibi

Bu sene hastaydı seneye ne olacak bakalim.

evet maçları seyrediyoruz ediyoruz.. biz neden bu kadar çok net pozisyon verdik rakibe...

Icardinin gelecek 2 sezon hazirlik kampina zamaninda gelme orani kac % olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt