- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
haberi o verdi zatenEvet sanırım o adamda takip edilebilir sağlam biri denmisti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haberi o verdi zatenEvet sanırım o adamda takip edilebilir sağlam biri denmisti
Biz bu işlere ancak Florya projesi bitip birkaç kulüp alınca falan girişeceğiz gibi duruyor. O da takribi 2025 yazını bulur en iyi ihtimalle.Bu takımların çoğu da alıp kiralayacak gibi reis.Biz de bu şekilde alabiliriz..
Febe space odasında bu adamın payından sonra tutustular ilk oradaki 2 eleman bu adam saglamdirfalan dedi sanırım buyduhttps://twitter.com/David_Ornstein bu muydu zaha diyen
Fred ve rashica için bu adamda takip edilebilir bencehaberi o verdi zaten
Febe space odasında bu adamın payından sonra tutustular ilk oradaki 2 eleman bu adam saglamdirfalan dedi sanırım buydu
Biz bu işlere ancak Florya projesi bitip birkaç kulüp alınca falan girişeceğiz gibi duruyor. O da takribi 2025 yazını bulur en iyi ihtimalle.
Doğrudur. 90'lardaysa biliyorumdur da kesin ama aklımda kalmamış. Sen deyince hayal meyal çağrıştı bir şeyler gerçi.
Ben isterdim ama orta sahayı da üçleyelim isterdimNicolas Dominguez bizde daha iyi olmaz mı Torreira ile birlikte?
İzleyen, oyuncuyu takip eden var mı arkadaşlar?
Elidormuş pardon )
hayır videoyu yükleyen yanlış yazmış, çünkü şarkı 97 çıkışlı, bu reklamda 98 olmalı depremden önceydiEvet biraz hatırladım, o sona doğru yavaşlayarak durması falan kalmış aklımda. 1996 kesin midir ya? Daha bir 2000'ler başı tarzı geldi bana reklam ama bilmiyorum tabi.
Ben şuna inanıyorum İtalya'daki ortalama takinlarindaki iyi topçular önce üst klasman takıma giderler yüzde doksan sonra ya orda kalırlar yada avrupaya açılımlar.Bence domingez abartılıyorBen isterdim ama orta sahayı da üçleyelim isterdim
Bu sene de 4-5 maçını izlemişimdir
Dar alan becerisi iyi olması kafi. Çok biçerler ama Zaha’yı.zaha neredeyse bütün hayatı boyunca topla oynamayan ve oyuna hükmetmeyen bir takımda oynadı
büyük takımda oynamaya uyum sağlarsa saçma sapan bir istatistik yapabilir olumlu anlamda
Elidormuş pardon )
Haftalardır burada Rashicacılarla papaz oluyorum hele bir tanesi var sabah saatlerinde gelip hakaretamiz şeyler yazıp gidiyor bir ara onunla kavga edeceğiz gibi, ama her neyse böyle oynayacaksak orada Zaniolo olmaz Rashica olması lazım. Rashica'yı alamıyorsak bile Barış falan olması lazım. Ya da Zaha'yı oraya yazıp Zaniolo'yu ileriye yazmak lazım ama o zaman da Zaha gibi bir adamdan yarım fayda almış oluyorsunMuslera
Boey - Nelsson - Apo - Angelino
Zaniolo - Fred - Torreira - Kerem
Zaha - Icardi
ne diyon bektas
Bize gelirse Avrupa'ya açılmış oluyor işte renktaş. Valla €20-30m'lik adam olur deniyorsa abartılıyor ama şu anki haline şu piyasada €10-15m istenmesi normalBen şuna inanıyorum İtalya'daki ortalama takinlarindaki iyi topçular önce üst klasman takıma giderler yüzde doksan sonra ya orda kalırlar yada avrupaya açılımlar.Bence domingez abartılıyor
Ornstein derse biter EPL için.
hayır videoyu yükleyen yanlış yazmış, çünkü şarkı 97 çıkışlı, bu reklamda 98 olmalı depremden önceydi