Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fabrizio 1.5 gun önce fredi imzalamaya kararlı oldugumuzu yazdıysa, devamı olur o haberin mutlaka.gelişme vardıki yazdı,gelişme vardıki erden timur gitti.bakalım

Evet biraz hatırladım, o sona doğru yavaşlayarak durması falan kalmış aklımda. 1996 kesin midir ya? Daha bir 2000'ler başı tarzı geldi bana reklam ama bilmiyorum tabi.
hayır videoyu yükleyen yanlış yazmış, çünkü şarkı 97 çıkışlı, bu reklamda 98 olmalı depremden önceydi

Ben isterdim ama orta sahayı da üçleyelim isterdim

Bu sene de 4-5 maçını izlemişimdir
Ben şuna inanıyorum İtalya'daki ortalama takinlarindaki iyi topçular önce üst klasman takıma giderler yüzde doksan sonra ya orda kalırlar yada avrupaya açılımlar.Bence domingez abartılıyor

zaha neredeyse bütün hayatı boyunca topla oynamayan ve oyuna hükmetmeyen bir takımda oynadı

büyük takımda oynamaya uyum sağlarsa saçma sapan bir istatistik yapabilir olumlu anlamda
Dar alan becerisi iyi olması kafi. Çok biçerler ama Zaha’yı.

Ribery tjk maçının tekrarı olur.

Muslera
Boey - Nelsson - Apo - Angelino
Zaniolo - Fred - Torreira - Kerem
Zaha - Icardi

ne diyon bektas

Haftalardır burada Rashicacılarla papaz oluyorum hele bir tanesi var sabah saatlerinde gelip hakaretamiz şeyler yazıp gidiyor bir ara onunla kavga edeceğiz gibi, ama her neyse böyle oynayacaksak orada Zaniolo olmaz Rashica olması lazım. Rashica'yı alamıyorsak bile Barış falan olması lazım. Ya da Zaha'yı oraya yazıp Zaniolo'yu ileriye yazmak lazım ama o zaman da Zaha gibi bir adamdan yarım fayda almış oluyorsun

Acı gerçek şu ki hem Zaniolo hem de Zaha'dan tam katkı almak istiyorsak birini sağa birini sola koyacağız ters ayaklı şekilde. Ondan sonra etraflarını da onları en iyi oynatacak parçalarla donatacağız. Artık bunu 4-2-3-1'le mi yaparız 4-3-3'le mi bilmem ama 4-4-2 demek bu heriflerden birinin taca çıkması demek

Ben şuna inanıyorum İtalya'daki ortalama takinlarindaki iyi topçular önce üst klasman takıma giderler yüzde doksan sonra ya orda kalırlar yada avrupaya açılımlar.Bence domingez abartılıyor
Bize gelirse Avrupa'ya açılmış oluyor işte renktaş. Valla €20-30m'lik adam olur deniyorsa abartılıyor ama şu anki haline şu piyasada €10-15m istenmesi normal

hayır videoyu yükleyen yanlış yazmış, çünkü şarkı 97 çıkışlı, bu reklamda 98 olmalı depremden önceydi

Wikipedia'da yazan doğruysa şarkının single'ı 96'da çıkmış. Şarkının olduğu albüm 97'de çıkmış ama single'lar önce çıkıyor sıklıkla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt