- 18 Mayıs 2011
- 53.241
- 57.150
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Potansiyel değil, hali hazırda zaten terör örgütü bunlar. Taraftarını ayrı tutuyorum,Bunlar potansiyel t. örgütü.
valla ben anlayamadım bu muhabbetleri. hem yabancı 8 no gelsin 10 no da gelsin sol bekte angelino oynasın kalede muslera oynasın ee nasıl dizicez kadroyuEyvallah Mertcim
Farklı kombinasyonların varsa okumak isterim bu konu ile ilgili
Hile şike para aklama gibi olayları yoktur demekki de gea da veya navastaBu fener neden kaleci olarak de gea yada navas için uğraşmıyor zor fakat ikiside kulüpsüz bas imza parasını mis gibi kaleci al cidden kafa calismiyor bunlarin
Mertens'in de gücü 84'düDzeko 18, Icardi 68. sırada
![]()
Best Strikers (ST) in FC 27 | FC Ratings
The highest rated players with Striker (ST) as their main position in FC 27 are Kylian Mbappé and Erling Haaland with 91 OVR, followed by Ousmane Dembélé wit…www.fifaratings.com
Karşınızda koç gibi bi mal yokManu taraftarı 6-8 m euro bandını komik bulmuşlar Fred için. En az 15 m demişler
La siz kimle uğraştığınızı bilmiyorsunuz
Bunların torbacıları kim reisManu taraftarı 6-8 m euro bandını komik bulmuşlar Fred için. En az 15 m demişler
Belki de Fener istiyordur ama bunlar Fener gibi bir kulübe gelmek istemiyorlardır.Bu fener neden kaleci olarak de gea yada navas için uğraşmıyor zor fakat ikiside kulüpsüz bas imza parasını mis gibi kaleci al cidden kafa calismiyor bunlarin
23:55Arkadaşlar Icardi varış saati tahminen kaç deniliyor?
Koçla aynı ülkedeyiz ya ondan veririz sanmışlardır, şu ülkede sağılacak bi inek varsa koçtur, bunu belirtmek lazımSözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan adama 15m verilmeyeceğini de mi bilmiyorlar.
Ne bekliyor bu mallar ya hayret bir şey.Manu taraftarı 6-8 m euro bandını komik bulmuşlar Fred için. En az 15 m demişler