Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam uçakta yola çıktı geliyo bizimkilerden ses seda yok, kap bile yok, nereye geliyo aga bu adam

Fernando Meira: ''Felix’in oyun sevincini ve tutkusunu geri kazanması için Galatasaray doğru seçenek. Kararı kendisi verecek ama giderse Galatasaray'da el üstünde tutulacağını çok iyi biliyorum. Onun için güzel bir deneyim olur.'' (Record)

muslera
boey - toreyra - fred - anjelinyo
rasika - zaniyola - felix - kerem
zaha - icardi​

Sadece şut atarken değil ki. Sezonaa her ikili mücadelede yerde kalarak başladı 3-4 maç, sonra dediğin yükseliş kısmı geldi. Düştükten sonra yine her ikili mücadelede yerde kalmaya başladı. Üstelik diri değilken çok zorlama hareketler yapıyor, alayım döneyim falan demek yerine çok zorlama bir uzun top veya hatta rastgele bir top deniyor. Özelliklerini de sahaya yansıtamıyor maalesef.
Özelliklerini yansıtamadıktan sonra bu kadar maaşı hakediyormu diye sormazlar mı?Bu kadar üst seviyede bir oyuncu neden bu kadar yerde kalmayı yada oyunda yok olmayı tercih ediyor .o kadar anlamsız ki.Aslında kumaş sağlam .İstedikten sonra okadar güzel oynuyor ki.Ben elonoya benzetiyorum.Zamanında oda çok iyidi ama hiçbir zaman istediğimiz verimi alamamıştık diye hatırlıyorum.Bence yerine oyuncu alınır ise/ki alınacak.kesinlikle umudumuz bu yönde.En güzeli taliplisi var ise göndermek.Bence 11 deki en zayıf halka idi ve oynarsa öyle olacak.Sevgili Kemalettin'in söylediği gibi işini ciddiye almıyor.En çok üzüntümde "daha öncede bahsettim" Torreira'yı okadar zor durumlarda bırakıyor ki.Baskı esnasında hiç ama hiç yok.o bölgeye kesinlikle çok daha baskın karakter gerekiyor.Eğer gelirse farkı kesinlikle göreceğiz.

Saat 10 civarı (tsi) geleceğini biliyorduk zaten anlamadım neden ortalık yangın yeri oldu :) kadın geliyoruz diye yazdı zaten

Eyvallah Mertcim

Farklı kombinasyonların varsa okumak isterim bu konu ile ilgili
4-3-3 dizilimi şu an eldeki kadroya uygun görünüyor, Avrupa'da direkt bu sistemle oynayacağımızı düşünüyorum ben de. Şu şekilde; (Fred profilinde bir oyuncu geleceğini düşünerek)
Ekran Resmi 2023-07-26 21.26.08.png

Ama ligde oynayacağımız maçların %75'ini üstün oynayacağımızı ve ortasahamızda mezzala rolü oynayabilen oyuncular olmadığı için bu taktiğin gereksiz bir merkez yığılması oluşturacağını düşünüyorum. Bu yüzden ligde 4-2-3-1 dizilip forvet arkasında Zaha gibi versatil bir oyuncu tercih ederim, maç içinde olan bitene göre çok daha kolay şekilde farklı versiyonlara evrilirim.

Ayrıca elimizde Kerem varken Abdülkerim'den sonra kadroya ilk yazılacak olan yerli odur. 3. yerli olarak da benim ilk tercihim Kazım olur. Bu hem mevkisindeki partnerinin kiralık olmasından hem de hemen hemen aynı defansif katkıyı alacağımızdan olur. Angeglinho'nun ofanstaki eksikliğini de fazladan hücumcu oynatarak çözmüş olurum.

Söz konusu 3. yerli sakatlık, formsuzluk vs durumlarda el değiştirse de kaleciye fixlemem hiçbir zaman, büyük takımların kalesinin en önemli mevkilerden biri olduğunu unutmamak gerek, rakip maç içinde çok az şans bulup kalene gelir, onda da saçma sapan goller yersen tüm takımın guard'ı düşer, bu yüzden kaleci takıma da güven vermeli. Bunu defalarca tatbik ettik geçmişte.

Uzun lafın kısası ligde de şöyle bir 11 yapardım, sakatlık, formsuzluk gibi durumlarda da Kazım'ın yerine ortasahadan, kanattan vs başka yerliler kullanırdım.
Ekran Resmi 2023-07-26 21.24.57.png

Fred gelir mitzo gider genç bir box to box alınır yedege

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt