Hamdi Coban
Parçalı Üye
- 23 Haziran 2023
- 2.756
- 1.787
- 1.028
Bu mallara göre:
Sörloth > Icardi
Enes Ünal > Icardi
EA iyice mala bagladi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mallara göre:
Arabistan Ligi izlenir..
Bunu yazdıran heyecan olsa gerekİcardinin uçak hala Brezilya da. Böyle giderse sabaha karşı gelir.
Özelliklerini yansıtamadıktan sonra bu kadar maaşı hakediyormu diye sormazlar mı?Bu kadar üst seviyede bir oyuncu neden bu kadar yerde kalmayı yada oyunda yok olmayı tercih ediyor .o kadar anlamsız ki.Aslında kumaş sağlam .İstedikten sonra okadar güzel oynuyor ki.Ben elonoya benzetiyorum.Zamanında oda çok iyidi ama hiçbir zaman istediğimiz verimi alamamıştık diye hatırlıyorum.Bence yerine oyuncu alınır ise/ki alınacak.kesinlikle umudumuz bu yönde.En güzeli taliplisi var ise göndermek.Bence 11 deki en zayıf halka idi ve oynarsa öyle olacak.Sevgili Kemalettin'in söylediği gibi işini ciddiye almıyor.En çok üzüntümde "daha öncede bahsettim" Torreira'yı okadar zor durumlarda bırakıyor ki.Baskı esnasında hiç ama hiç yok.o bölgeye kesinlikle çok daha baskın karakter gerekiyor.Eğer gelirse farkı kesinlikle göreceğiz.Sadece şut atarken değil ki. Sezonaa her ikili mücadelede yerde kalarak başladı 3-4 maç, sonra dediğin yükseliş kısmı geldi. Düştükten sonra yine her ikili mücadelede yerde kalmaya başladı. Üstelik diri değilken çok zorlama hareketler yapıyor, alayım döneyim falan demek yerine çok zorlama bir uzun top veya hatta rastgele bir top deniyor. Özelliklerini de sahaya yansıtamıyor maalesef.
Cicaldau oynar masraf yapmayalim30 yaş
kol gibi bonservis
kol gibi maaş
zaten 2 tane bu profilde oyuncu alıyoruz bu sene. Bütçenin büyük kısmını geri dönüşü olmayacak 1 adama daha vermek hoş değil.
Yerli var ise alınabilecek alalım.Neden alıyoruz Günay'ı
Gidelim bize güven veren iyi bir kaleci alalım o zaman
Bizimkilerden ses yok ona tav oldu millet, kap map paylaşım hiç bişi yokSaat 10 civarı (tsi) geleceğini biliyorduk zaten anlamadım neden ortalık yangın yeri oldukadın geliyoruz diye yazdı zaten
4-3-3 dizilimi şu an eldeki kadroya uygun görünüyor, Avrupa'da direkt bu sistemle oynayacağımızı düşünüyorum ben de. Şu şekilde; (Fred profilinde bir oyuncu geleceğini düşünerek)Eyvallah Mertcim
Farklı kombinasyonların varsa okumak isterim bu konu ile ilgili
uçak aktarma yapacakBizimkilerden ses yok ona tav oldu millet, kap map paylaşım hiç bişi yok