Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aradığımız adam guendouzi ama yine de biz biliriz tabi. 10milyon falan frede verene kadar üzerine 5-6 artık ne isterlerse veririm.
Su an fredi 6-7 milyona bitirmeye çalışıyor gibiyiz,sosyal medyada taraftar come to yazip fiyati artirmadan.bana kalsa bende gendouozi ve felix isterim

Aspor’da Aykut İnce denen vasıfsız kalem kalem transferlerimizin toplam maliyetlerini hesaplatıyor. Herkesin ardı yanmış, bu kadarını beklemiyorlardı sanırım.

Tolisso'nun Bayern'den bedelsiz ayrılışı bu seneye denk gelseydi de çökseydik ya...

lazio luis alberto ile sözleşme yeniledi.zakharyanın peşinde.gedsonla ilgileniyor.
Lazio Djibril Sow'u da istiyor hatta anlaşmak üzerelerdi sonra bir şeyler olmuş.

Esas geçen şöyle bir haber okudum: Sarri Zakharyan bizim seviyemiz için hazır değil onu alırsak bir seneliğine bir yerlere kiralarız demiş, Zakharyan'ın da hiç hoşuna gitmemiş bu durum. Ajax da Spertsyan'a yönelmiş vaziyette zaten. Bu herif Ağustos sonu sürüne sürüne ayağımıza kapanabilir nolur beni de alın bir eşşeklik ettim affedin diyebilir

Lazio Djibril Sow'u da istiyor hatta anlaşmak üzerelerdi sonra bir şeyler olmuş.

Esas geçen şöyle bir haber okudum: Sarri Zakharyan bizim seviyemiz için hazır değil onu alırsak bir seneliğine bir yerlere kiralarız demiş, Zakharyan'ın da hiç hoşuna gitmemiş bu durum. Ajax da Spertsyan'a yönelmiş vaziyette zaten. Bu herif Ağustos sonu sürüne sürüne ayağımıza kapanabilir nolur beni de alın bir eşşeklik ettim affedin diyebilir
Valla zakharyan bana da bize gelecek gibi hissettim.morutan giderse gelsin abi

Zekeriya konusu bana da öyle geliyor yaw. Avrupa kulübü anlaşsa bile ödeme anında da sorun çıkabilir. 10 numaraya yedek bırakılabileceğimiz biri işimize gelir. Yabancı sınırını nasıl yaparız bilmem

Ölüm herif gokyuzune yazmış tviteri nasıl bir ego varsa adamda ,,
IMG_20230728_203232.jpg

Zekeriya konusu bana da öyle geliyor yaw. Avrupa kulübü anlaşsa bile ödeme anında bile sorun çıkabilir. 10 numaraya yedek bırakılabileceğimiz biri işimize gelir. Yabancı sınırını nasıl yaparız bilmem
Morutan giderse gelir zakharyan

Fred yine bilgisayar oyunu oynuyo.herif evinde dünde dediğim gibi kulüplerin anlaşmasını bekliyo resmen

Sarri'nin Zakharyan konusunda şüphelerim var almasak mı dediği haberi:

Gerçi başka kaynaklar da Lazio olmazsa Strasbourg'a gidecek demiş. O da mantıklı çünkü Strasbourg'u Chelsea'nin sahibi aldı, zaten herifler bizden almak istiyodu çocuğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt