Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Şu insan azmanını formamızla izlemek isterdim doğrusu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence gelmeyecek Arabistan'a gidecek. Soucek, Berge, Sow gelecek gibi geliyor bana. Prag'tan Krejci diyende var çok övüyorlar.Fred'li kadrolar alalım
Su an fredi 6-7 milyona bitirmeye çalışıyor gibiyiz,sosyal medyada taraftar come to yazip fiyati artirmadan.bana kalsa bende gendouozi ve felix isterimAradığımız adam guendouzi ama yine de biz biliriz tabi. 10milyon falan frede verene kadar üzerine 5-6 artık ne isterlerse veririm.
Samiyi atarsak duzelirForum KASIYOR YAW
Denis ZakariaAlınacak 8 - Torreira - Demirbay
Planladıkları bu işte.
1.5-2 milyon kiralanması bedeli minimum istemeliyiz.Trabzonspor, Yusuf Demir'i kiralamak için harekete geçti. [61 Saat]
Bencede bir cok macta 4-3-3 cikabiliriz
O yedek kalirPeki prime Selçuk
Lazio Djibril Sow'u da istiyor hatta anlaşmak üzerelerdi sonra bir şeyler olmuş.lazio luis alberto ile sözleşme yeniledi.zakharyanın peşinde.gedsonla ilgileniyor.
Valla zakharyan bana da bize gelecek gibi hissettim.morutan giderse gelsin abiLazio Djibril Sow'u da istiyor hatta anlaşmak üzerelerdi sonra bir şeyler olmuş.
Esas geçen şöyle bir haber okudum: Sarri Zakharyan bizim seviyemiz için hazır değil onu alırsak bir seneliğine bir yerlere kiralarız demiş, Zakharyan'ın da hiç hoşuna gitmemiş bu durum. Ajax da Spertsyan'a yönelmiş vaziyette zaten. Bu herif Ağustos sonu sürüne sürüne ayağımıza kapanabilir nolur beni de alın bir eşşeklik ettim affedin diyebilir
1.5-2 milyon kiralanması bedeli minimum istemeliyiz.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zekeriya konusu bana da öyle geliyor yaw. Avrupa kulübü anlaşsa bile ödeme anında da sorun çıkabilir. 10 numaraya yedek bırakılabileceğimiz biri işimize gelir. Yabancı sınırını nasıl yaparız bilmemLazio Djibril Sow'u da istiyor hatta anlaşmak üzerelerdi sonra bir şeyler olmuş.
Esas geçen şöyle bir haber okudum: Sarri Zakharyan bizim seviyemiz için hazır değil onu alırsak bir seneliğine bir yerlere kiralarız demiş, Zakharyan'ın da hiç hoşuna gitmemiş bu durum. Ajax da Spertsyan'a yönelmiş vaziyette zaten. Bu herif Ağustos sonu sürüne sürüne ayağımıza kapanabilir nolur beni de alın bir eşşeklik ettim affedin diyebilir
Samiyi atarsak duzelir
Morutan giderse gelir zakharyanZekeriya konusu bana da öyle geliyor yaw. Avrupa kulübü anlaşsa bile ödeme anında bile sorun çıkabilir. 10 numaraya yedek bırakılabileceğimiz biri işimize gelir. Yabancı sınırını nasıl yaparız bilmem