Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adam kendini 99 milyon kişinin takip ettiğini sanıyor. Millet de bunların ağzına bakıyor.

Fener tete yi alirsa büyük ihtimalle usulsüz bir fesih olayı vardir shaktar zaten bunlara bilenmiş durumda ceza almaları için ellerinden geleni yaparlar

Asıl soru ağustos sonu Merihi kaça bırakırlar? Yerli iyi stoper çok feci rahatlatır bizi

Dün dedim tekrar ediyorum. Ön tarafı bu kadar yıldızlar topluluğu gibi kadroyla CL'ye giderken üzerine para verseler Abdülkerim-Merih stoper ikilisiyle sezona başlamam.

Fener tete yi alirsa büyük ihtimalle usulsüz bir fesih olayı vardir shaktar zaten bunlara bilenmiş durumda ceza almaları için ellerinden geleni yaparlar
ya onların o ergen muhabiri bugun 100 tane twit attı,aha şimdi de cengiz için peşin istediler,fenerbahce kabul etmedi diyor.çorba gibi haberleri var.tetenin isteyeni cokmus,karar falan verecekmş

Evet bir sonraki kap kimin için gelecek allah bilir

Dün dedim tekrar ediyorum. Ön tarafı bu kadar yıldızlar topluluğu gibi kadroyla CL'ye giderken üzerine para verseler Abdülkerim-Merih stoper ikilisiyle sezona başlamam.
Merih nelsondan çok iyi stoper. İsteyen linç edebilir. Aksi olsa atalanta inter çoktan 25i verip almıştı. O adamlar bizden çok biliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt