Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.318
- 15.951
- 2.498

Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
View flight on Flightradar24
Hızlı geliyor, daha erken inecek gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feshetmiş ama nasıl hiç araştırmadımTetenin daha 5 ay sözlesmesi var. Alan takim, orda savas var diye belese kiralayip sonra (simdiden ön protokol) sözlesme mi imzalatacak?
RashicaRachica mı tete mi daha iyi?
izliyorum su an. hamburg bastiriyor. derken attilarbundesliga 2 başlamış!!!
nedir ulan bu laziodan çektiğimiz
Asıl soru ağustos sonu Merihi kaça bırakırlar? Yerli iyi stoper çok feci rahatlatır biziAnton Stach'ı almak istesek kaç para isterler?
Asıl soru ağustos sonu Merihi kaça bırakırlar? Yerli iyi stoper çok feci rahatlatır bizi
Melikşaha soralımAsıl soru ağustos sonu Merihi kaça bırakırlar? Yerli iyi stoper çok feci rahatlatır bizi
ya onların o ergen muhabiri bugun 100 tane twit attı,aha şimdi de cengiz için peşin istediler,fenerbahce kabul etmedi diyor.çorba gibi haberleri var.tetenin isteyeni cokmus,karar falan verecekmşFener tete yi alirsa büyük ihtimalle usulsüz bir fesih olayı vardir shaktar zaten bunlara bilenmiş durumda ceza almaları için ellerinden geleni yaparlar
Keşke almasalardı. Şapkadan tavşan çıkaran bir herif.Fenerden icardi transferine misilleme
Fenerbahçe, Miha Zajc ile yeni sözleşme imzaladı. (Sercan Hamzaoğlu)
Merih nelsondan çok iyi stoper. İsteyen linç edebilir. Aksi olsa atalanta inter çoktan 25i verip almıştı. O adamlar bizden çok biliyorDün dedim tekrar ediyorum. Ön tarafı bu kadar yıldızlar topluluğu gibi kadroyla CL'ye giderken üzerine para verseler Abdülkerim-Merih stoper ikilisiyle sezona başlamam.
keremEvet bir sonraki kap kimin için gelecek allah bilir
Crespo mu ? Kerem demirbay mı ?A
Ağır çöp çıkacak gibi bir hissiyattayım bu oyuncu ile ilgili.İnşallah yanılırım.
kerem
fred
felix
zakharyan