- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
yalnız ben bu geride bıraktıgımız gunde duyumculara çok kıl oldum.fred mi fred benzeri mi gelir görüşeceğiz sizinle : )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi tielemans ve paredesin stili aynı mıbu elon muskı en sonunda biri şakşakiyelecek
çok kaşınıyor
Kazimcan-Kerem A. - Abdulyok abi 3 yerliyle kadro yapmak feci zor
olsa olsa 2 yerli oluyor en fazla
kime sen geç yedek otur diyebileceksin abi
zahaya mı, alırsan frede mi, angelinoya mı, zanioloya mı
kime diyebilirsin
allah okan hocanın yardımcısı olsun
bu sene kadro yönetimi anlamında işi çok daha zor olacak
Birbirlerinin muadili olmadıkları için karşılaştırılmaları zor. Hangi oyunu tercih etmeliyiz? Top bizde daha fazla kalsın set oyunu oynayalım ve geriden daha rahat top çıkaralım dersek Parades, baskıyla daha fazla top kazanıp hızlı ataklar yapalım derdek Fred daha uygun gibi.Ciddi bisey soracağım.paredes mi bize uyar? fred mi?
dogru.zaten bu paredes herkesin dediği gibi 3.4.tercih gibiydi,erden timurun sözlerini hatırlamak lazımBirbirlerinin muadili olmadıkları için karşılaştırılmaları zor. Hangi oyunu tercih etmeliyiz? Top bizde daha fazla kalsın set oyunu oynayalım ve geriden daha rahat top çıkaralım dersek Parades, baskıyla daha fazla top kazanıp hızlı ataklar yapalım derdek Fred daha uygun gibi.
Bu dönem mı olur devre arası mı olur bilemem ama bence 8-9 civarına bi gencoya para bayilacagiz.
Emin değilim. İlk onun adı çıkmıştı. Bence Hoca onu geriye sigorta niyetine koyup Torreira'yı önde baskıda kullanmayı düşünüyordu. Olmayınca Torreira'yı yerinde oynatıp Fred'i Torrerira niyetine önde kullanmayı düşündü.dogru.zaten bu paredes herkesin dediği gibi 3.4.tercih gibiydi,erden timurun sözlerini hatırlamak lazım
bende öyle sanmıstımEmin değilim. İlk onun adı çıkmıştı. Bence Hoca onu geriye sigorta niyetine koyup Torreira'yı önde baskıda kullanmayı düşünüyordu. Olmayınca Torreira'yı yerinde oynatıp Fred'i Torrerira niyetine önde kullanmayı düşündü.
Beyler bir sosyal medya cahili olarak bu Metecan kimdir ? Fabrizio ile olan bu geyik ne ? Onceki Metecan videosunu gordum burada paylasildi hani resmi aciklamadan once, ancak bu olayin oncesi ne ? Tekrardan Metecan kim![]()
iyki uzaksın.hergun 1000 tane duyum ve yalanın dibi twitter.kaosluBeyler bir sosyal medya cahili olarak bu Metecan kimdir ? Fabrizio ile olan bu geyik ne ? Onceki Metecan videosunu gordum burada paylasildi hani resmi aciklamadan once, ancak bu olayin oncesi ne ? Tekrardan Metecan kim![]()
instagram’da ki 66 milyon takipçisi olan 433 sayfasının sahibi, iyi bir Galatasaraylı. Fabrizio ile yakın arkadaşlar
Twitter hesabını atayım şöyle :
Parades'i isterdim. Hem baskı altında daha rahat top çıkarırdık. Hem boy problemi bir nebze azalırdı. Hem de Angelino daha rahat ederdi. Torreira önde işimizi görürdü.bende öyle sanmıstım
Bir de bu imza töreni benim çok hoşuma gitmedi. Şu an için gerek yoktu. Adam gibi taraftara açık antrenmanımızı yapardık.
Transfer sezonu bittiğinde geçen seneki gibi güzel bir video ile kapatırdık transfer sezonunu. Şampiyonluk, kupa vs. olmadan bu tarz kutlamalardan sezon başında uzak durmak lazım.