Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız ben bu geride bıraktıgımız gunde duyumculara çok kıl oldum.fred mi fred benzeri mi gelir görüşeceğiz sizinle : )

yok abi 3 yerliyle kadro yapmak feci zor
olsa olsa 2 yerli oluyor en fazla
kime sen geç yedek otur diyebileceksin abi
zahaya mı, alırsan frede mi, angelinoya mı, zanioloya mı
kime diyebilirsin
allah okan hocanın yardımcısı olsun
bu sene kadro yönetimi anlamında işi çok daha zor olacak

yok abi 3 yerliyle kadro yapmak feci zor
olsa olsa 2 yerli oluyor en fazla
kime sen geç yedek otur diyebileceksin abi
zahaya mı, alırsan frede mi, angelinoya mı, zanioloya mı
kime diyebilirsin
allah okan hocanın yardımcısı olsun
bu sene kadro yönetimi anlamında işi çok daha zor olacak
Kazimcan-Kerem A. - Abdul
Kerem A. - Abdul - Kaleci

Bu tip kombinasyonlar olur ancak alternatif BAY ya da alabilirsek Kerem Demirbay

Ciddi bisey soracağım.paredes mi bize uyar? fred mi?
Birbirlerinin muadili olmadıkları için karşılaştırılmaları zor. Hangi oyunu tercih etmeliyiz? Top bizde daha fazla kalsın set oyunu oynayalım ve geriden daha rahat top çıkaralım dersek Parades, baskıyla daha fazla top kazanıp hızlı ataklar yapalım derdek Fred daha uygun gibi.

Birbirlerinin muadili olmadıkları için karşılaştırılmaları zor. Hangi oyunu tercih etmeliyiz? Top bizde daha fazla kalsın set oyunu oynayalım ve geriden daha rahat top çıkaralım dersek Parades, baskıyla daha fazla top kazanıp hızlı ataklar yapalım derdek Fred daha uygun gibi.
dogru.zaten bu paredes herkesin dediği gibi 3.4.tercih gibiydi,erden timurun sözlerini hatırlamak lazım

Olympiakos’taki orta saha Mady Camara da iyi oyuncu çabuk ve driblingçi.
Ama muhtemelen Fred veya ona benzer daha yüksek profil birini istiyorlar.

Bu dönem mı olur devre arası mı olur bilemem ama bence 8-9 civarına bi gencoya para bayilacagiz.

zamanında onyekuru ‘ya yapılan tarife gibi kiralık bir hamle bekliyordum da bu dönem göremeyeceğiz gibi.

pape matar sarr ismi atılmıştı ortaya transfer döneminin başında, belki o tarz biri kiralanabilir 14 yabancı mevzusunda boşluk kalırsa eğer

dogru.zaten bu paredes herkesin dediği gibi 3.4.tercih gibiydi,erden timurun sözlerini hatırlamak lazım
Emin değilim. İlk onun adı çıkmıştı. Bence Hoca onu geriye sigorta niyetine koyup Torreira'yı önde baskıda kullanmayı düşünüyordu. Olmayınca Torreira'yı yerinde oynatıp Fred'i Torrerira niyetine önde kullanmayı düşündü.

Camara iyi topçu gelsin isterim ama bu saatten sonra o adam gelirse bizim yere basmayan ayaklarımız o adamı beğenmez. Bir an önce ayaklarımızın yere basması lazım.

İcardi geldi güzel bir yabancı orta saha ve Kerem'i alırsak benim için tamamdır. Rashica'yı beklemeye geçerim.

Emin değilim. İlk onun adı çıkmıştı. Bence Hoca onu geriye sigorta niyetine koyup Torreira'yı önde baskıda kullanmayı düşünüyordu. Olmayınca Torreira'yı yerinde oynatıp Fred'i Torrerira niyetine önde kullanmayı düşündü.
bende öyle sanmıstım

Beyler bir sosyal medya cahili olarak bu Metecan kimdir ? Fabrizio ile olan bu geyik ne ? Onceki Metecan videosunu gordum burada paylasildi hani resmi aciklamadan once, ancak bu olayin oncesi ne ? Tekrardan Metecan kim :)

Beyler bir sosyal medya cahili olarak bu Metecan kimdir ? Fabrizio ile olan bu geyik ne ? Onceki Metecan videosunu gordum burada paylasildi hani resmi aciklamadan once, ancak bu olayin oncesi ne ? Tekrardan Metecan kim :)

instagram’da ki 66 milyon takipçisi olan 433 sayfasının sahibi, iyi bir Galatasaraylı. Fabrizio ile yakın arkadaşlar

Twitter hesabını atayım şöyle :

iyki uzaksın.hergun 1000 tane duyum ve yalanın dibi twitter.kaoslu

Bir de bu imza töreni benim çok hoşuma gitmedi. Şu an için gerek yoktu. Adam gibi taraftara açık antrenmanımızı yapardık.

Transfer sezonu bittiğinde geçen seneki gibi güzel bir video ile kapatırdık transfer sezonunu. Şampiyonluk, kupa vs. olmadan bu tarz statta taraftarlı kutlamalardan sezon başında uzak durmak lazım.

Zaha ve Zani varken Kerem'i nasıl oynatırız? Ve ya oynatır mıyız? Kazım yerine oynayacak Angelino da var. Nasıl çözeceğiz merak ediyorum. Yerli-yabanci dengesizliği artmış görünüyor.

Ayrıca ön tarafın takım savunmasına katkısı düşük olur. Nasıl bir sonuç doğurur orası da önemli.

Bir de bu imza töreni benim çok hoşuma gitmedi. Şu an için gerek yoktu. Adam gibi taraftara açık antrenmanımızı yapardık.

Transfer sezonu bittiğinde geçen seneki gibi güzel bir video ile kapatırdık transfer sezonunu. Şampiyonluk, kupa vs. olmadan bu tarz kutlamalardan sezon başında uzak durmak lazım.

kısmen haklı bulmakla beraber bi taraftan da global anlamda , taraftarın yarattığı atmosfer sağlam bir etki yaratıyor sosyal medyada.

ortaya çıkan güzel görüntülerin transfer görüşmeleri yaptığımız oyuncuların ikna sürecinde de biraz olsun işimizi biraz kolaylaştırdığını düşünüyorum. erden başkan bahsetmişti hatta bi ara şampiyonluk kutlamalarını falan filan izletiyoruz alacağımız oyunculara diye.

bir yandan ciddi pozitif etkileri de var yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt