Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardiyi yedekleyecek aslında. forma şansı var. performans verirse bir de vah ki ne vah. sabahlara kadar kadro kuramaz okan hoca
2000den sonra tarihin en alternatifli kadrosu Okan’ın elinde, gerekirse günlerce uyumayacak bu takıma başarı kazandıracak.

2000den sonra tarihin en alternatifli kadrosu Okan’ın elinde, gerekirse günlerce uyumayacak bu takıma başarı kazandıracak.
öyle mi diyosun ya. bende sneijderli drognalı kadronun çok üstüne çıktı diye düşünüyordum abartma danyal kendine gel dedim. canlı canlı gördüğüm en tassaklı kadro olabilir.

kadroyu elinde tutma hakimiyeti kurma vs zor olacak okan hoca için. geçen senekiler tamam da bu sene gelenlerin kadro adaletine sayıgısı ne kadar olacak bakalım. bazıları ben yıldızım oynarım tribine girerse sıctık.

Okan hoca bu kadroyu yönetebilir ve başarıya ulaşabilir ise gerçekten önü çok açılacak bence. Yıldız isimler var, genç isimler var. Yönetmek çok zor ama verim alabilirse de çok ciddi dominasyon kurabilecek bir kadro.

öyle mi diyosun ya. bende sneijderli drognalı kadronun çok üstüne çıktı diye düşünüyordum abartma danyal kendine gel dedim. canlı canlı gördüğüm en tassaklı kadro olabilir.
Dengeye bakmak lazım drogbalı takımda dany, sabri, semih falan oynuyordu. Birde drogba bize futbol hayatının sonuna doğru geldi belki de bildiğimiz drogbanın %40'ı falandı.

Öyle demiyorum en alternatifli kadro diyorum.

2013teki kadro başarı kazandı, şu anki başarı kazanmadan o seviye diyemeyiz ama o kadro alternatifli değildi, bazı mevkilerde kalite çok düşüktü.

İsim olarak Sneijder ve Drogba şu anki kadrodan herhangi biriyle kıyaslanmaz bile bence ve ortada bir başarı da var. Bu kadroyu Avrupa'da görmek lazım

galatasarayın ideal 11inde 8 numarayı kerem demirbaya teslim edersek bütün yatırımı çöpe atarız

fredin daha şaşalısı olmasına da gerek yok

sağlam dinamik ve ayağı da torreiradan kötü olmayan biri olsa yeter

galatasarayın ideal 11inde 8 numarayı kerem demirbaya teslim edersek bütün yatırımı çöpe atarız

Torreira-Guendouzi.jpg

Diyorsun

Öyle demiyorum en alternatifli kadro diyorum.

2013teki kadro başarı kazandı, şu anki başarı kazanmadan o seviye diyemeyiz ama o kadro alternatifli değildi, bazı mevkilerde kalite çok düşüktü.

O kadro baya uzun dönem kayıpsız oynadı bir oyuncu sakatlansa tutuyorduk gerçi Hamit pis sakatlandı sonra da toparlanmadı ama melo gitseydi şapa otururduk mesela

Melo da acayip bir adam 3 haftada bel fıtığından opere olup dönmek ayak kırığından çok kısa sürede dönmek ( brezilya) muazzam bir dirayete sahipti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem yanında yabancı 8 de gelecek. Ama işte Sergio biraz lüks oluyor bu durumda. Onu satıp yatırımlık bir orta saha alınabilir. Zaniolo gitmezse 10 numara da alınmaz bence

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İsim olarak Sneijder ve Drogba şu anki kadrodan herhangi biriyle kıyaslanmaz bile bence ve ortada bir başarı da var. Bu kadroyu Avrupa'da görmek lazım
Isim olarak evet Sneijder ve Drogba çok büyük isimlerdi İcardi de o seviye bir isim.Ancak Drogba'nın 36 yaşında olduğunu unutmamak lazım.Suan ki takımda daha çok yıldız var.Tabi sahada Basari görmek lazım.

Türkiye Süper lig kadrosu Aşağıdaki şekilde olabilir. Özellikle Boey ve Angelino arkasını kapatmak bu sene takımın başarısın direkt etkileyecek. Fred sağ taraf kapatırken Torreria Agelino arkasını kapatabilir.

Ekli dosyalar

• 1690613403007.webp
    1690613403007.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 70
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt