Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada neden bilmiyorum transfer sezonu bittiğinde şöyle bir şeyler oalcak diye hissediyorum

dubois
miçö
oliveira
luyindama
morutan
cicaldau

gidecek

8 numara
rashica
kerem
mady camara
mert müldür

gelecek
Mert Müldür geleceğine Pogba gelsin , daha kısa ara vermiş futbola

Erden Timuru zaten biraz tanıyan kadro genel hatlarıyla kurulduktan sonra yıldız transferi kovalayacagini bilir bizim taraftar da daha çözemedi herşey bitti sanıyor adam kısa vadede Avrupa'da kupa almaktan bahsediyor.
herkese tek tek her konuda cevap veremeyecegimi ve anlasamayacagımı düşündüğüm için hızlıca geçiyorum bazı yorumları okumadan.rashica konusu da öyle mesela.erden timurun gecenki konusmasından anladıgım gelmeyecegi yönünde,gelirse de agustos sonu

Bayern makul bir fiyata almıştı Gravenberch'i absürt bir para talep etmez herhalde.

Lazio deli gibi os arıyor kereme de tekşif yapmışlar ama ne hikmetse nicolas dominguez hemen yanlarında olmasına rağmen ona teklifleri yok

bu arada bizim şu anki takımımıza adı çıkanlar arasında en uygun orta saha açık ara djibril sow

herkese tek tek her konuda cevap veremeyecegimi ve anlasamayacagımı düşündüğüm için hızlıca geçiyorum bazı yorumları okumadan.rashica konusu da öyle mesela.erden timurun gecenki konusmasından anladıgım gelmeyecegi yönünde,gelirse de agustos sonu
Bende kiralık satın alma opsiyonlu cüzi bir rakam olmadığı sürece öncelik olduğunu düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt