Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.137
- 25.471
- 3.183
çago kolpacı değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert Müldür geleceğine Pogba gelsin , daha kısa ara vermiş futbolabu arada neden bilmiyorum transfer sezonu bittiğinde şöyle bir şeyler oalcak diye hissediyorum
dubois
miçö
oliveira
luyindama
morutan
cicaldau
gidecek
8 numara
rashica
kerem
mady camara
mert müldür
gelecek
Zaten rachica ile anlaştığımızı yedi düvel biliyor. Onu yazıyor ki gerçekçi olsun
herkese tek tek her konuda cevap veremeyecegimi ve anlasamayacagımı düşündüğüm için hızlıca geçiyorum bazı yorumları okumadan.rashica konusu da öyle mesela.erden timurun gecenki konusmasından anladıgım gelmeyecegi yönünde,gelirse de agustos sonuErden Timuru zaten biraz tanıyan kadro genel hatlarıyla kurulduktan sonra yıldız transferi kovalayacagini bilir bizim taraftar da daha çözemedi herşey bitti sanıyor adam kısa vadede Avrupa'da kupa almaktan bahsediyor.
Ndombele'yi çözebiliriz aslında
Mert Müldür geleceğine Pogba gelsin , daha kısa ara vermiş futbola
Tam tersine 18m almışBayern makul bir fiyata almıştı Gravenberch'i absürt bir para talep etmez herhalde.
keske gelse fredi salarım o zamanBayern makul bir fiyata almıştı Gravenberch'i absürt bir para talep etmez herhalde.
Bende kiralık satın alma opsiyonlu cüzi bir rakam olmadığı sürece öncelik olduğunu düşünmüyorum.herkese tek tek her konuda cevap veremeyecegimi ve anlasamayacagımı düşündüğüm için hızlıca geçiyorum bazı yorumları okumadan.rashica konusu da öyle mesela.erden timurun gecenki konusmasından anladıgım gelmeyecegi yönünde,gelirse de agustos sonu
Ajax performansına göre makul seviyede kabul edilebilir bir miktar hatta transferi olunca ucuza aldılar diye baya mevzu dönmüştü.Tam tersine 18m almış
Bizden en az 15 isterlerAjax performansına göre makul seviyede kabul edilebilir bir miktar hatta transferi olunca ucuza aldılar diye baya mevzu dönmüştü.
Bayern makul bir fiyata almıştı Gravenberch'i absürt bir para talep etmez herhalde.
dubois rennes istiyormuş oradan genç bir herifle takaslasak keşkeRashica ve yabanci os gelirse dubois ve morutandan biri gidici demektir.
Mitsö zaten kesin gitmesi lazim