Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayalimdeki CL kadrosu. En az çeyrek final oynatacak çakı gibi kadro

-------------Muslera------------
Boey--Nelsson--A.kerim--Angel
-------------Torreira-------------
---------Guendouzi--Fred------
Zaniolo-------Icardi--------Zaha
gruptan 2. çıktın 16da city geldi nasıl en az çeyrek oynayacan şimdi

Şenol Güneşin acilen tedavi edilmesi destek alması gerektiğini düşünüyorum erken bunama belirtileri gözüküyor

semih kilicsoya hemen real madridleri yakıştırmislar,cok yetenekli de bi durun daha

ankamalldaki gsstore gittim bugun, çok az formalar var. yanindaki feneryum dopdoluydu. oraya giren pek yoktu pek

böyle yaparlarsa insanlari zorla replika aldiriyorlar
Başka yerde de bulamazsan GSStore dan online sipariş ver evine kadar. Yurtdışına 250 TL kargo tutuyor.

2,5 - 3 hafta civarı sürdü bende en son siparişin gelmesi.

Şenol Güneşin acilen tedavi edilmesi destek alması gerektiğini düşünüyorum erken bunama belirtileri gözüküyor
Şenol Güneş in bence sağlam bir ceza alması gerekiyor. Toplumu kin ve nefrete sevk etmekten, depremzedeler hakkında yaptığı aşağılayan açıklamalarından dolayı...

Rashica ve zaniolo kıyası akıl tutulması bildigin.rashica vasat-vasat ustu bi oyuncu.zaniolo yıldız
Yav adam sağ forvet biz kanat oynatıp savunmaya gel diyoruz al Mbappe’yi kanada koy ileri-geri çalış de bakalım ne oluyor, bu sistemi oynayacaksak Rashica daha iyi oynar, oyuncu kıyası yaparken oynanan futbolu da düşünmek lazım boş boş yorumlar yapmamak lazım..

7 de antrenman var bugün,canli yayin yapsınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt