Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Fulham ajaxtan basseyi aldı. Hocalari 2 bek istiyormuş.
boey için teklif gelir mi acab

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1977'de GS'mizde oynayan Özdenak biraderlerBunlar kim lan
1977'de GS'mizde oynayan Özdenak biraderler
Hep diyorum bu ülkeye idam şart ama siyasi idamlar olmamalı.Şu esenyurttaki olay kanımı dondurdu yav yemin ediyorum yaşama sevincim kalmadı bu ülkede. Birde evlat yetiştiriyoruz inanılmaz ya Allah kahretsin.
Kesinlikle idam geri getirilmelidir.Şu esenyurttaki olay kanımı dondurdu yav yemin ediyorum yaşama sevincim kalmadı bu ülkede. Birde evlat yetiştiriyoruz inanılmaz ya Allah kahretsin.
Eğitimi geri getirsek daha temelden çözeriz.Kesinlikle idam geri getirilmelidir.
Amerikada Japonya'daki ve güney korede bizimkinden fersah fersah daha iyi eğitim olduğu halde idam var.Bu iş sadece eğitimle çözülmez cezalar caydırıcı olmalıdırEğitimi geri getirsek daha temelden çözeriz.
Eğitimi geri getirsek daha temelden çözeriz.
aynen amerika cehalletten ve mass shootingden kirilmiyo zatenAmerikada Japonya'daki ve güney korede bizimkinden fersah fersah daha iyi eğitim olduğu halde idam var.Bu iş sadece eğitimle çözülmez cezalar caydırıcı olmalıdır