Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Zahayi sattin mi hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zahayi sattin mi hocam
Sara'nın Gol Müziği Zara'nın şarkılarından 1'i olsun diyenler![]()
Adamların sadece yayın geliri belki o kadar27ye norwichi alırık komple![]()
En azından 1 yerli olsun dedim Barış’ı koydum yoksa şu an Zaha oynamayı hak ediyor.Zahayi sattin mi hocam
Sara'nın Gol Müziği Zara'nın şarkılarından 1'i olsun diyenler![]()
dünya 433 oynuyor set oyunu için en ideal sistem ama bu iş zaha ,kerem yada ziyech ile olmaz.433 deki ileri 3 lünün kanatları çizgiyede inen kanat olmalı bence.Fakat keremde zaha da ziyechte topla içeri kat ediyorlar bizim bu formasyonu oynamamız zor gibi4-3-3 daha saglam olur gibi
Zaha-Icardi-Baris
Sara-Torreira-Kaan
Mesela
Ya okan niye böylesin? Boey içinde almanlar 22.5 diyordubo zaman boeyide 22.5a verdik üstünü Erden Timur cebinden mi koydu şişkin gözüksün diye
ya da biz kulubun ismini galatasara yapalım
Yeni rütbe ho mason ama bu halini sevmedim sarı yakışmadımcityden o sağbek çocuk gelecek
cenk oradan topçu almadan durmaz
Sanchez her maç sağ stoper oynamalı..
Gabriel Sara bitmis,17-22m arasi rakamlar konusuluyor. Maasi 2.5 civarimis. Hoca siddetle bir de sag ve solda oynayabilen bek istiyormus. 10 no transferi de olabilirmis.Dostlar bütün gün uzaktım. Gelişmeler var galiba. Kısa bir özet rica edebilir miyim,?
Şuan forumda karşima çıkan siirt taze kavrulmuş antep fıstıgı 1000 gram reklami gibi bir şey olur kanks yavSara'nın Gol Müziği Zara'nın şarkılarından 1'i olsun diyenler![]()
Jelert Nelsson un dibinden ayrılmadığı için yakın olsunlar dedim rahatlasın çocuk abisinin yanındaSanchez her maç sağ stoper oynamalı..
Yeni rütbe ho mason ama bu halini sevmedim sarı yakışmadı
Sanchez her maç sağ stoper oynamalı..
iyi mi bu