- 3 Haziran 2015
- 56.750
- 65.886
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mathias fjortof lavuk : iyiyim sağolun siz nasılsınız
iyi mi bu
mevkisi ne. bek mi ortasaha mı20 yasinda 1.85 norway pasaport
makul duruyo
iyi mi bu
Uyanmaları kötü olurTankfb · 1sa
#79.985
6s de kaç aydır bir orta saha alamamıştı, böylece kadroları tamamlanmış oldu. Biz şu an 2 orta saha gerideyiz. İki iyi adam almazsak, başta Acun olmak üzere tüm şarlatanlar gitmeli klüpten
Sansar91 · 1sa
#79.981
İyi kötü eksik yerlerini 3 tane oyuncuyla doldurdular. Ona rağmen Dursun'a sövüyorlar.
Uğur1907 · 1sa
#79.988
Yönetim çok küfür yiyecek bu sene belli. Aali Koç yeniden seçildiğinde 3 seneyi bu sefer tamamlayamaz demiştim, hala aynı şeyi düşünüyorum
baku1907 · 32dk
#79.995
2 de 2 yapmis dursuna transferlerde gecikiyor diye ful sövüyorlar
6 da 0 cekmis "ruya kadro kurcaz" vaaadine nesyri ve maxim eklemis, orta saha ve defansi vasat olan kadroya rağmen aliyi koruyan kollayanlar var
Başarısizlik kacinilmaz son yine
Yanarim Mourinho'yu da yiyecekler ona yanarim
Jurnalci ben miyimjurnalciler ile konuşmuyorum
Tamamen sansa biseyler üflüyoBunu söylemeye girdim he. Bu adamda koca sene sallıyor gibi ama tutturacağı zaman harbiden ben geliyorum diyor.
gs bunu nasıl alabiliyor hala idrak edemedimmmmMoldede çok maçını izledim müthiş oyuncu alıyoruz kimse farkında değil
Jurnalci ben miyimsen 27 demişsin az demişsin 37 verdik adayi da 1 yıl norwich e verdik. Galatasaray lisesi ve universitesine de akrabalarınizi beleşe gönderin okuturuz dedik. Yanlış okumuşsun İngilizlerden
Bekmevkisi ne. bek mi ortasaha mı
bek in iki kısmında da oynamaktaymismevkisi ne. bek mi ortasaha mı
Bu kadar saçma gs muhabirlerinin arasında bir gün önceden konum vererek haber vermek güzel iş.Afra tafralara bak sanırsın olimpiyatlarda altın madalya almış