Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir sol bek ki bence Yasin Özcan olmalı tam kadro uygun herkes tecrübeli bir tane genç atıp parlatmalık bir tane de Amrabat-Dominguez tarzı orta saha aldık mı kağıt üstünde epey hazır oluruz buradaki hedef lig değil tabii CL'ye kalmalıyız yoksa lige mevcut kadroda yetmeli.

Bakalım gelmek istedi mi? Transfer öyle sen gel, öteki gitsin vs değil..

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İtalyan basıında maddi taleplerini bizim karşılayabileceğimiz yazıyordu.

Kaldı ki az önce Plattenberg, McKennie'yi Sara'nın alternatifi olarak tuttuğumuzu yazdı

„Herifler 15-20m a vs gittiyse büyük rezillik vs diyorlar. Sara gibi iyi os bu piyasada en az 30m olmali vs.“

„Büyük rezillik, Sarayi cok seviyorum, cok iyidi“

„Sao paolo da cok iyidi, nasil aldik sasirmistim zaten, simdi bi fiyatlara vermek üzücü“

Norwich'in Cardiff ile full maçı youtube da var. Direkt 8 numara oynamış hatta o maçta.

Savunmada idare ediyor. Hücumda regista gibi takılmış ama fark yaratan bir özelliğini de göremedim

4287 dakika mı
20240803_121450.webp

Ben hiçbir potansiyelli oyuncuya karşı değilim olmadım da ancak bizim gibi takımlar ayağını yorgana göre uzatıp verebiliyorsa bu paraları 1 yerine 3 oyuncuya verip en azından tutmama durumlarını amorti edebilmeli.
Bu herif sıçtığı anda(inş öyle bir şey olmaz) belimizi büken bb borcunun 1/3 ü kadar parayı çöpe atmış oluruz.
Taksitle nasıl olsa gelecek yıllarda para kazanacağız kafasını da yaşayamam.
Benim olayım bunlarla.

Her sene 1 milyona oyuncu bulamayız diyorsunuz da son 2 transfer döneminde boey profilinde bir oyuncu bakmadık bile.
Örneğin 500 bin euroya transfer edilen ve şu aralar değerini 30a katlamış locko vardı.

İstenilirse her sene bu çizgide bir herif bulabiliriz de. Emek harcanmalı bunlar için. Uzun zamandır harcandığını düşünmüyorum.
Barış, kerem, boey 2 sene içinde bulabiliyorsan yine bulursun.
Ben burada hocanın bu profilde olmadığı için yönelmediğimizi düşünüyorum, başakşehirde falan da böyleydi bizde de böyleydi biraz daha olmuş adam peşinde risk almak tercihleri arasında değil.
Buna da katılırım o halde 5-10 milyona satılan 21-23 yaşlarında adamlara bakarak bu işi çözebiliriz. 1 verme zaten öyle beklentimiz yok 5 ver 10 ver 30a satacağın adamı bul.
Buna da zor demezsiniz heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt