Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hesabın sahibi eray Yazganmış gibi geliyor bana. Zamaninda gssozlukte quakerboy vardı o hesabı kullananlardan birinde de adı geçiyordu.
Eray Yazgan Terim’e yakın mı bilmiyorum ama quakerboy Evren Göz. Adam kulüpte bir sene çalışıp ayrıldıktan sonra medyada bunu kullandı. Kulübün dava açıp madara etmesi gerekiyordu. Zaten tek bir şeylerden haberi olduğu dönem kulüpten ayrıldıktan sonraki yaz ayı.

Ula Dursun ula dursun. O kadar sövdüm sana gittin en çok istediğim adamı aldın. Ne diyeyim şimdi ben sana.🤣🤣🤣🤣

Ama bu adam 8 değil bilesin. 10 numara oynar bu çocuk. Orada çok verimli oluyor. Bunun üstüne safkan ofansif yönü ağır basan bir 8 alıp bir de duboiden kurtulup bek alırsan sana ettiğim transferler ile ilgili sözler için (florya hariç orası ayrı konu 😅🫣) özür dileyeceğim. Bir de Sergio gitsin lütfen. 😁

Aga norviçliler topcudan anlıyor

rashitza çöpünün ne mal olduğuna hepsi haiz örneğin

İtalyan basıında maddi taleplerini bizim karşılayabileceğimiz yazıyordu.

Kaldı ki az önce Plattenberg, McKennie'yi Sara'nın alternatifi olarak tuttuğumuzu yazdı
Umarım öyle bişey olmamıştır. Umarım bizi istememiş falandır. Üzer çünkü diğer türlü :)

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eray Yazgan Terim’e yakın mı bilmiyorum ama quakerboy Evren Göz. Adam kulüpte bir sene çalışıp ayrıldıktan sonra medyada bunu kullandı. Kulübün dava açıp madara etmesi gerekiyordu. Zaten tek bir şeylerden haberi olduğu dönem kulüpten ayrıldıktan sonraki yaz ayı.
Eray sözenmiş ben isimleri karıştırdım. Kendisi fatih terimcidir. Hatta yunanistana giden ekipte vardi. Quakerboyda Fatih terim göreve gelene kadar sürdürdü duyum işini sonra bırakmıştı sözlükte ismi geçen 3 isim vardı biri evren göz diğeri eray Sözendi.

Cl kalirsak sıcak parayla Ağustos sonlarinda sürpriz bir transfer daha gelir mi acaba?

Bunlar bize yakın takım değil mi? Fenerden hiçbir şey almamalı
ikisini de beleş almanın hatta kulüplere bir miktar ödetmenin peşinde olabilirler.
Anadolu çapını düşünürsek iyi bir takıma dönüşebilirler.
Bu herif kötü değil de bu u oynatamadı mal herifler.
Ha ajun olur mu hulla götüreyim de diyebilir elbet

Norwich city cardiff city oyuncunun iyi kötü tüm özelliklerini göreceğiz bir maç onu izlerseniz bir fikriniz olur . Yaklaşık 2 hafta önce zaten uzun bir şekilde değerlendirmiştim oyuncuyu wendel tarzında ama daha dinamik bir oyuncu wendel - fred karışımı bir oyuncu herkese pas isyanyonu oluyor bu konuda çok çalışkan ayakları çok iyi şutu var ve en önemlisi teknik bir oyuncu olmasına rağmen güçlü ve dinamik uzun süreler konuşulacak bir oyuncu aldık dün fiyatı duyunca tabi herkes bi şok oldu ama kapı beklemek gerek .Allah bizi etobo kılıklı mc kennieden falan korudu

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cl kalirsak sıcak parayla Ağustos sonlarinda sürpriz bir transfer daha gelir mi acaba?
Valla öyle bir şey yaparlarsa anca kendimize kazık sokariz boşa. Kimsenin istemediği bir adamı alicaz da iyi cikicak diye umucaz. Adamlar -50 m oldu hala adam alacaklar.

Biz 9 Jelert ve 15 Sara desek -20 filan yazıyoruz daha her türlü orta saha almak lazım fırsat sol bek için beklenmeli ancak.

Zaniolo 6 m euro sanki satış parası ve opsiyon yok
Jelert doue nin 2 kati
Sara 27 m euro bunlar şimdi gs taraftarı mi aslında biliyorlar böyle degil

SARA

Ekli dosyalar

• indir.webp
    indir.webp
    8 KB · Görüntüleme: 39
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt