Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler işin aslına geleceksek yönetim ve muhabirler beklentiyi o kadar yükseltti ki 15-20m verip orjini 8 olmayan birini alınca herkesin eleştirmesi çok normal hale geldi

20 milyon verilen hiç bir oyuncu yatırım gibi gelmiyor bana, bizim ülkemiz ve takımımız için geçerli bir durum bu elbette, jelert ve sara da hemen performans vermeli bu bonservis ve maaşlara göre
Biz 20 m euro yatırım yapacak bütçelere sahip değiliz hocam, genel konuşuyorum.

O bedeller bizim için en üst seviyeler zaten.

Beyler işin aslına geleceksek yönetim ve muhabirler beklentiyi o kadar yükseltti ki 15-20m verip orjini 8 olmayan birini alınca herkesin eleştirmesi çok normal hale geldi
Orjini 8 değil derken adam tam bir merkez orta saha. 6-8-10 her yer oynuyor skor yapıyor dripling yapıyor.
Kim gelirse gelsin kötü yorum olacak, biz hayali birilerini arıyoruz galiba.
Sınırsız paran olsa kimi alırsın, o kişinin de ya ofansif ya defansif zaafları olacak

20 milyona aldigin adam tek basina orta sahayi domine edebilmeli türkiyede

sanarsin prime melo aldik abi

o kadar ucuk bir rakam veriyorsan eger kafanda bir tane bile soru isareti olmamali

en ufak hatasinda bonservisin altinda ezilecek bu cocuk

büyük bir kumar oynadik ve tutmama ihtimali bir hayli yüksek malesef

bütceyi cok yanlis adamlara harcadik

Genoa'daki Danimarkalı eleman çok içimde kaldı. Top ligden gelmesi, yaşı, oradaki birçok istatistikte zirveye oynaması, öne çıkan özellikleri vs tam anlamıyla bize cuk diye oturacak bir oyuncu idi. Sara'ya verdiğimiz teklifi ona yapsak muhtemelen onu da alırdık bence. Umarım arkasından ah vah etmeyiz.

Orjini 8 değil derken adam tam bir merkez orta saha. 6-8-10 her yer oynuyor skor yapıyor dripling yapıyor.
Kim gelirse gelsin kötü yorum olacak, biz hayali birilerini arıyoruz galiba.
Sınırsız paran olsa kimi alırsın, o kişinin de ya ofansif ya defansif zaafları olacak

Dostum 6 8 oynaması orjin mevkisinin orası olduğunu göstermez adamın kendi açıklaması var 10 numara da kendimi daha rahat hissediyorum diye ayrıca istatistiklerine bakarsan saf 8 olmadığını çok rahat anlarsın

valla amrdabat ya da hojlberg cekip keyfimize bakacaktik

cok büyük bir bela aldik basimiza

baslarda bunlara burun kivirdik ama verebilecekleri katki belliydi

bu arkadas bos cikarsa 1-2 sene adam akilli transfer de yapamayiz

Dostum 6 8 oynaması orjin mevkisinin orası olduğunu göstermez adamın kendi açıklaması var 10 numara da kendimi daha rahat hissediyorum diye ayrıca istatistiklerine bakarsan saf 8 olmadığını çok rahat anlarsın
Bize gerekli olan da ofansif 8 zaten.
Anadolu takımları 10 kişi defans yapıyor, senin dediğim gibi biri gelse kerem demirbay oynayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt