- 25 Temmuz 2011
- 7.297
- 4.243
- 1.938
yabancı basın : "Gala to sign Sara"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz 20 m euro yatırım yapacak bütçelere sahip değiliz hocam, genel konuşuyorum.20 milyon verilen hiç bir oyuncu yatırım gibi gelmiyor bana, bizim ülkemiz ve takımımız için geçerli bir durum bu elbette, jelert ve sara da hemen performans vermeli bu bonservis ve maaşlara göre
Orjini 8 değil derken adam tam bir merkez orta saha. 6-8-10 her yer oynuyor skor yapıyor dripling yapıyor.Beyler işin aslına geleceksek yönetim ve muhabirler beklentiyi o kadar yükseltti ki 15-20m verip orjini 8 olmayan birini alınca herkesin eleştirmesi çok normal hale geldi
al aynisi
Kerem zyechAnlik ilk 11 :
Ekli dosyayı görüntüle 255341
bu mu yani fikrin
yazıkpardon yanlis oldu
cicaldaonun skills vidyosu daha heyecan verici
Orjini 8 değil derken adam tam bir merkez orta saha. 6-8-10 her yer oynuyor skor yapıyor dripling yapıyor.
Kim gelirse gelsin kötü yorum olacak, biz hayali birilerini arıyoruz galiba.
Sınırsız paran olsa kimi alırsın, o kişinin de ya ofansif ya defansif zaafları olacak
Bize gerekli olan da ofansif 8 zaten.Dostum 6 8 oynaması orjin mevkisinin orası olduğunu göstermez adamın kendi açıklaması var 10 numara da kendimi daha rahat hissediyorum diye ayrıca istatistiklerine bakarsan saf 8 olmadığını çok rahat anlarsın