Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.117
- 13.500
- 1.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener istese 4'e bırakırlar Karagümrük olsa 3'e bırakırdı.Fb istese fiş indirimi yaparlardı değil mi
Bruma ile turnuva öncesi anlaşmıştık diye hatırlıyorum.Yahu Bruma ile bunlar bir mi?
U20nin en iyi ikinci oyuncusunu aldın, şu anki muadili kimdir bir düşün.
Jelert özellikleri itibarıyle gelişimini tamamlamış bir oyuncu, Nelsson da böyleydi, iyi ama daha üste çıkmaz. Jelert’ten bu dakikadan sonra sadece fiziksel gelişim beklersin, tavanı yüksek bir adam değil, o yüzden yatırım olamaz.
Bu sene daha çok lazım olacak 8 şampiyonlar ligi maçı varBol rotasyon iyidir geçen sene bol rotasyonumuz olsa muhtemelen Avrupa'da da ciddi noktalara gelebilirdik.
Türkiye kupasınıda kaç senedir kazanamıyoruz Avrupa'da başarılı olup üstüne tüm kupaları almayalıyız.Bu sene daha çok lazım olacak 8 şampiyonlar ligi maçı var
Demirbay da süre alacak. Onun süresinden yemek için Yazıcı'yı almazdım. Geçen sezon ciddi katkı veren oyuncuların iyi süreler alması gerekiyor.Elimizi güçlendirir Yusuf mertensi yedekler işte orjin mevkisi orası adamın her mevkinin az çok yedeği olmuş olacak
Yunus gitmek ister diye tahmin ediyorum onu satarız.Demirbay, Berkan, Kaan, Yunus bu isimler de süre alacaklar. Bu isimlerin süresinden yemek için Yazıcı'yı almazdım. Geçen sezon ciddi katkı veren oyuncularımız bunlar.
Cicaldau, geçen sezonki performansını rüyasında görse, uyandığında gidip gusül abdesti alır.Breilyalı cicaldau diyorlar
Yedek 1 tane bek yok.Kadro genişliğimiz yeterli
Cicaldau'nun sözleşmesi feshedilir alacakları verilir başka türlü kurtulamayız.Şimdi eldeki fazlalıklardan kurtulma vakti. Ondan sonra belki 1-2 isim kovalanır potansiyele açık uygun maliyetli.
Sergo
Dubo
Cico
Minimum zararla kurtulmalıyız bu isimlerden.
Yerli forvete pek gerek yok zaten elimizde 2 net + 2 alternatif forvet oyuncusu var.Yedek 1 tane bek yok.
Şimdi aklıma geldi 3. santrafor olarak Erencan veya gurbetçi Türk gelmeli
Barış santrafor olmuyor ama zaha mantıklı geldiYerli forvete pek gerek yok zaten elimizde 2 net + 2 alternatif forvet oyuncusu var.
Icardi
Batshuayi
+Zaha
+Barış
Yok ağustos sonu anlaştık, imzaladık.Bruma ile turnuva öncesi anlaşmıştık diye hatırlıyorum.
O turnuvada pogba,kondogbia,Bruma,umar aminu,ebenezer,sanago,Quintero,jese,Nicolas flan parlamıştı çoğu kaybolup gitti.
Seneye içinde planlama yapıyordur Mertens'in son senesi olacak kafasındaki planı bilmiyoruz belki 4-3-3'e dönmek olabilir.Hoca saraya o kadar güveniyor ki osya bir transfer daha istiyor. O zaman bu adama 40m euroyu niye gömdurdun hoca.