Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu Bruma ile bunlar bir mi?

U20nin en iyi ikinci oyuncusunu aldın, şu anki muadili kimdir bir düşün.

Jelert özellikleri itibarıyle gelişimini tamamlamış bir oyuncu, Nelsson da böyleydi, iyi ama daha üste çıkmaz. Jelert’ten bu dakikadan sonra sadece fiziksel gelişim beklersin, tavanı yüksek bir adam değil, o yüzden yatırım olamaz.
Bruma ile turnuva öncesi anlaşmıştık diye hatırlıyorum.
O turnuvada pogba,kondogbia,Bruma,umar aminu,ebenezer,sanago,Quintero,jese,Nicolas flan parlamıştı çoğu kaybolup gitti.

Elimizi güçlendirir Yusuf mertensi yedekler işte orjin mevkisi orası adamın her mevkinin az çok yedeği olmuş olacak
Demirbay da süre alacak. Onun süresinden yemek için Yazıcı'yı almazdım. Geçen sezon ciddi katkı veren oyuncuların iyi süreler alması gerekiyor.

Şimdi eldeki fazlalıklardan kurtulma vakti. Ondan sonra belki 1-2 isim kovalanır potansiyele açık uygun maliyetli.

Sergo
Dubo
Cico

Minimum zararla kurtulmalıyız bu isimlerden.
Cicaldau'nun sözleşmesi feshedilir alacakları verilir başka türlü kurtulamayız.

Oliveira maaşının çoğunluğu öder üstüne Eyüpspor'da iyi maaş verirse bir ihtimal kurtuluruz.

Dubois'in 1 sene sözleşmesi kaldı Oliveira kadar zorlamaz.

La bu Eyüp Kasımpaşa stadında mı oynayacak maçları? Bu lanet staddan kurtuluş yok mu ya. Senede 1 kere oynarken şimdi 2 kere oynayacağız

Bruma ile turnuva öncesi anlaşmıştık diye hatırlıyorum.
O turnuvada pogba,kondogbia,Bruma,umar aminu,ebenezer,sanago,Quintero,jese,Nicolas flan parlamıştı çoğu kaybolup gitti.
Yok ağustos sonu anlaştık, imzaladık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt