- 18 Temmuz 2009
- 81.696
- 238.569
- 5.093
10 m euroya Sucic’e girmeyenin aklına tüküreyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ALLLAHHHHHHH
Gökhan’ı bilmem de haluka boşuna sallıyorsunuz
Siz şimdi trier1 den 2 ye indirdiniz ya. O da kaynağına aynı muameleyi yapacak çünkü kaynaksız konuştuğunu sanmıyorum. Wendeli 1 aydır biliyorum ama söylemedim dedi. Oğuzu fb ye kaptıran gs yönetimi yangını görünce taraftarın önüne wendeli attı ki oyalansınlar. Halukun ne suçu var burda anlamıyorum.
Ayrıca doğru söylüyor. 20m euro ile hala orta saha getiremiyorsanız bu beceriksizliktir. İş bimezliktit.
Sen konuştukça Gaassaray geriye gidiyor farkında mısınHayırlı cumalar
Allah herkesin gönlüne versin
Benim daha da diyecek bir şeyim kalmadı
Bunların nakit sıkıntısı gelmiş belli ki yoksa böyle sallamazlar. Bugün biraz ödeme gelir sonra ilk hedef Rabiot falan bişeyler sallarlar. Aklınıza yeni mi geldi bunlar, günlerdir oyaliyosunuz milleti yayinlarinizda
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlkay gitmez oraya ha velevki gitti diyelim Galatasaraylıyım diye gezmesin zaten o zamandaİlkayın Türkiye'ye gelme ihtimali varsa sonuna kadar zorlamak lazım. Şikeci medya İlkay Galatasarayda haberleri yapmaya başlamış bunun anlamı şikeciler net olarak devrede İlkay için. Adnan Oktar müridi şimdiden darlamaya başlamıştır adamı. Cajuste mckennie gibi tutma ihtimali %50 olan heriflerin yerine bu adama bassınlar parayı koyu Galatasaraylı adamı şikecilere kaptırmayalım.
Umrumda değil Ali anlıyor musunSen konuştukça Gaassaray geriye gidiyor farkında mısın