Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wendel ile anlaşıldı
McTominay ilk hedef
Diye millete yalan atan ben miydim

Gökhan’ı bilmem de haluka boşuna sallıyorsunuz

Siz şimdi trier1 den 2 ye indirdiniz ya. O da kaynağına aynı muameleyi yapacak çünkü kaynaksız konuştuğunu sanmıyorum. Wendeli 1 aydır biliyorum ama söylemedim dedi. Oğuzu fb ye kaptıran gs yönetimi yangını görünce taraftarın önüne wendeli attı ki oyalansınlar. Halukun ne suçu var burda anlamıyorum.

Ayrıca doğru söylüyor. 20m euro ile hala orta saha getiremiyorsanız bu beceriksizliktir. İş bimezliktit.

Gökhan’ı bilmem de haluka boşuna sallıyorsunuz

Siz şimdi trier1 den 2 ye indirdiniz ya. O da kaynağına aynı muameleyi yapacak çünkü kaynaksız konuştuğunu sanmıyorum. Wendeli 1 aydır biliyorum ama söylemedim dedi. Oğuzu fb ye kaptıran gs yönetimi yangını görünce taraftarın önüne wendeli attı ki oyalansınlar. Halukun ne suçu var burda anlamıyorum.

Ayrıca doğru söylüyor. 20m euro ile hala orta saha getiremiyorsanız bu beceriksizliktir. İş bimezliktit.
IMG_7761.jpeg

2 hafta önce böyle konuşup taraftara ayar veren, bugün sırf yönetimden isim alamadı diye yönetime sallayan adamları da savunmayın. Bunların hepsi aynı. Haluk dediğin adam sırf ismi ilk veren olmadığı için zamanında torreira, angelino, mertens, icardi yalanlamış adam. Bunlar işine gelince Koç’u bile savunur yeter ki işlerine gelsin!

Grondbeakı rennes almış bakalımm nasıl sezon geçirecek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlkayın Türkiye'ye gelme ihtimali varsa sonuna kadar zorlamak lazım. Şikeci medya İlkay Galatasarayda haberleri yapmaya başlamış bunun anlamı şikeciler net olarak devrede İlkay için. Adnan Oktar müridi şimdiden darlamaya başlamıştır adamı. Cajuste mckennie gibi tutma ihtimali %50 olan heriflerin yerine bu adama bassınlar parayı koyu Galatasaraylı adamı şikecilere kaptırmayalım.

Bunların nakit sıkıntısı gelmiş belli ki yoksa böyle sallamazlar. Bugün biraz ödeme gelir sonra ilk hedef Rabiot falan bişeyler sallarlar. Aklınıza yeni mi geldi bunlar, günlerdir oyaliyosunuz milleti yayinlarinizda

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlar yalancı sahtekar onursuz adamlar rengim bunlara isim vermiyorlar Şuan en son çünkü yönetimi zor durumda bıraktı bu iki gevşek yok liste gördük şu o bu muhabbeti yönetimde isim vermeyince karalamaya başlıyor adiler

İlkayın Türkiye'ye gelme ihtimali varsa sonuna kadar zorlamak lazım. Şikeci medya İlkay Galatasarayda haberleri yapmaya başlamış bunun anlamı şikeciler net olarak devrede İlkay için. Adnan Oktar müridi şimdiden darlamaya başlamıştır adamı. Cajuste mckennie gibi tutma ihtimali %50 olan heriflerin yerine bu adama bassınlar parayı koyu Galatasaraylı adamı şikecilere kaptırmayalım.
İlkay gitmez oraya ha velevki gitti diyelim Galatasaraylıyım diye gezmesin zaten o zamanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt